Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha hiányzok neki akkor miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hiányzok neki akkor miért nem akarja újra kezdeni vagy miért mondta ezt?

Figyelt kérdés

Vagyis írta, tehát szakítottam vele kb 1 hónapja nekem is hiányzik ő, ,és hát szerettem volna megtudni hogy neki én vajon hiányzok még.

Kicsit rafkósan oldottam meg...keresett egy dolog miatt megbeszéltük üzenet formájában, és a barátnőmtől hallottam hogy pár napja a barátjával ment valahova..gondoltam buliba és rá vezetvem a dologra miután elmondott szokása szerint mindennek, hogy azért kihívta a barátját hogy elmondja neki mennyire hiányzom..vagyis így kérdeztem.

Erre ő annyit irt vissza, hogy" neked ahhoz semmi közöd becenév*👉👌" és ennyi. Fogalmam sincs miért ezt írta tudna valaki segíteni?

2017. jún. 5. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést sem...
2017. jún. 5. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem.....
2017. jún. 6. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hallod tök értelmetlen amiket írsz 😆 most akkor szépen írd le érthetően ,,,vagyis"-ok nélkül
2017. jún. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!