Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki volt mar ilyen helyzetb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt mar ilyen helyzetben? Es mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

18 F

Lassan mar egy éve nem volt barátnőm,

Ez nem on fényezés, de helyes vagyok mások szerint es Enis igy vagyok vele

nem járok buliba sajnos, lehet h ezzel van a gond

nem vagyok az a srac aki ra ir egy lanyra Fb-on ,en azt elítélem

Es nyilván nem várhatom h mások írjanak ram ,de mar nem tudom mit csinaljak

2016. nov. 22. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Elmeletileg ferfi vagy, tessek kezdemenyezni. Csaj nem fog.
2016. nov. 22. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:

tudom tudom, h mit kellene

csak hogyan?

2016. nov. 22. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Elso vagyok

Csak van egy celnak megfelelo lany a kornyezetedbe akire nem csak "egy lanykent" tekintesz. Vele elkezdesz valami beszelgetest, jobbam megismeritek egymast, jo baratok lesztek, tobbi jon magatol. Vagy ha nincs, jon a B terv. Elmesz valahova buliba, es felszedsz valakit. Annyi szep es okos lany van aki meg kedves es normalis is meg csinos, nem hiszem hogy ennek gondot kene jelentenie

2016. nov. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!