Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakít velem, ha utána mindig újra akarja kezdeni?
Tudom, hogy szerelmes belém meg hogy szeret stb. Viszont nagyon sokat veszekedünk én sem vagyok szent szóval meg is értem néha ha kiakad.
Ő még szűz és 3 hónapja vagyunk együtt vagyis voltunk igazából már nem is tudom, és én már akarom vele a szexet vagy ha konkrétan nem is azt akkor is "valamit". Legtöbbször ez váltja ki a legtöbb veszekedést, viszont a komolyabb probléma hogy igazán semmit nem tudunk megbeszélni NORMÁLISAN, mert ő is heves természet meg én is + nem kezeljük éretten a dolgokat vele ugye nehezebb is, mert meg kislány.
Egyáltalán nem nézem le , mert a mai lányok hoz képest egy teljesen normális csaj ..de néha nem tudok vele mit kezdeni.
Mint egy bakelit lemez olyan az egész amikor így "szakitunk" akkor egy pár napig nem beszélünk, közben mindenkinek elsirja a bánatát hogy ő mennyire szeret engem, a Facebookjat telle postolja olyan dolgokkal amivel az én figyelmemet akarja magára vonni.
Ezután mindig én szoktam keresni és ilyenkor mindig újra szerelembe esik és megint össze jövünk, aztán megint szét megyünk.
Komolyan valaki megtudná mondani miez és az egész?? Én tenyleg nagyon szeretem és vele lennék legszívesebben , de nem értem már a dolgokat...gondolom külső szemmel átláthatóbb szóval jó lenne egy kis segítség.
A lány 19 éves , én 24 vagyok tudom én már nem vagyok tini ő miatta tettem fel itt a kérdést!
Hagyd a francba, fölösleges ilyen miatt idegelned magad. Ő maga sem tudja, hogy mit akar, erre nem lehet kapcsolatot alapozni.
A soron következő szakításnál blokkold FB-n meg mindenhol, ahol érintkezni szoktatok, ne vedd fel a telefont, ne válaszolj az SMS-ekre, ne nyiss neki ajtót. Találni fogsz olyan embert, akivel normális, felnőtt kapcsolatot tudsz kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!