Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudjuk elengedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk elengedni egymást, lenne értelme újra kezdeni?

Figyelt kérdés

Egy rövid de nagyon intenzív kapcsolat volt ez amiben minden benne volt. Szűk 3 hónap alatt 3 szor szakítottunk majd megint újra össze jöttünk. Most úgy tűnik végleg vége van, de mégis olyan mintha tartana folyamatosan rá gondolok,tudom mit csinál és hiányzik..érzem azt is mikor hiányzok neki én és már fájdalmas az egész én totál tönkre mentem.

A srác tökéletesen játszik az emberekkel a leg manipulatívabb ember akit eddig megismertem. A csajok is imádják és így még nehezebb hogy látom hogy minden kis elnézést k..ra pótolható vagyok.

Facebookon is megeszik a csajok,hiába tiltom mindenhonnan akkor is ő a téma bárhova megyek mert mindenki ismeri.

Ha rosszat hallok róla akkor is hiányzik, ha jót akkor is.

Utoljára én küldtem el mert úgy érzem nem helyes vele foglalkozni, de ha mással lennék nem tudom hiányozna e..szerintem igen.

Egyszóval nem igazán tudom túl tenni magamat a dolgon, ha iszok még rosszabb semmi nem segít.

Közben ő tetteti, hogy jól van de tudom hogy ő is szenved..máskor havonta váltogatta a barátnőjét, de most semmi. Utoljára is azt monda hogy sajnálja hogy így alakult ...és meg ettől is nehezebb.

Közben az ő élete egyre jobb kívülről az látszik , és sokszor nagyon megbántott..olyant is mondott, hogy én csak lehúzni akarom (nem úgy ) ilyesmi , és voltak ennél sokkal durvább dolgok is.

De a sok szar ellenére még mindig nem tudom mivan. Elmúlik bennünk ez a dolog ?

2017. máj. 28. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy nehéz ,de szerintem te magad is érzed hogy ez nem működik. Nem véletlenül mentetek szét ennyiszer ,és ha 3 hónapot sem bírtok ki akkor ott valami nagyon nem működik. Próbáld túltenni magad rajta ,ne gondolkozz azon hogy mot csinál éppen. Ha eszedbe jut akkor menj sportolni vagy valami ami eltereli a gondolataidat. Ennek így egyszerűen nincs jövője. Klisé ,de az idő segít:)
2017. máj. 28. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb ha tereled a gondolataidat és szépen lassan elfelejted őt. Az ilyen emberekkel nem érdemes mit kezdeni nem alkalmas hozzád, mert írtad mindig szakítottatok, újra összejöttetek stb... A srác után szaladnak a lányok, ő meg kedvére válogathat a kínálatból mert van rá lehetősége és hülye lenne nem kihasználni.

Ebből látszik hogy nem illetek össze ez a pici idő inkább fellángolás volt, most is még tart ez benned, de a saját érdeket hogy elfelejtsd őt és kezdj bele másba.

2017. máj. 28. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezek a se veled se nélküled kapcsolatok a legroszabbak. Jobb ha most mentek szét mint hogy 5 év múlva jöjj rá hogy még mindig egymást húzzátok.
2017. máj. 28. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Szegénykém,olyan buta vagy.
2017. máj. 28. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de nagyon nagy butaság ez az egész. Nem tudom hány éves vagy, de ilyen fiatalon bánatodban a piához nyúlsz? Soha nem szabad megoldásként tekinteni a piára. A többire is reagálva, nem illetek össze. Lépj tovább, egy ideig biztosan rossz lesz, de el fog múlni. Próbáld meg elfogadni, hogy ez történt, kerüld el és egy idő után el fogod felejteni. Fel a fejjel és kitartást!

18F

2017. máj. 28. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát elég tapasztalatlan vagyok még 19 éves vagyok ő 24 igen nagyon megvisel ez az egész, de tényleg nem illunk össze.
2017. máj. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!