Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy ilyen helyzetben van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben van értelme a békülésnek?

Figyelt kérdés

Tehát a volt barátnőmről lenne szó. 2 hónapig voltunk együtt, de ez a két hónap nagyon aktív volt túlságosan is, szinte mindennap egymással voltunk. Ez rengeteg veszekedést generált egyszer számítottam vele én majd ő velem. Közben viszont szeretjük egymást csak hát nem tudom lenne értelme megint újra kezdeni...barátnőitöl hallottam, hogy még mindig engem szeret és hát a facebookján is olyan dolgokat osztogat meg ami egyértelműen azt támasztja alá, hogy még nem felejtett el.

Viszont van egy kis bökkenő, utoljára akárhogyan is nézem ő szakított velem mégis úgy adja elő az egész dolgot mintha én "dobtam el volna" tehát tőlem várja a kezdeményezést. Nem tudom mit kéne tennem múltkor is azért bekültünk, mert én kezdeményeztem a dolgot.

Eddig csak azért tettem meg ezeket a dolgokat, mert még szűz. És mivel az nem tudom meg e éri nekem ennyit foglalkoznom a dologgal. Soha nem volt meg szűz barátnőm szóval nem tudom ha békülni akar akkor miért nem ő jön oda hozzám? Tény én is nagyon megbántottam , jobban mint ő engem de az hogyan néz már ki, hogy ő dob ki és még én akarom rendbe hozni a dolgokat?

Mit kéne tennem? 20f19l

2017. ápr. 11. 10:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Számítottam helyett számítottam -bocs telefonról írok
2017. ápr. 11. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor szerintem mindenképpen megéri adni neki még egy esélyt. Viszont ha később sem fog semmi változni, és később is elvárja tőled a kezdeményezést (amit ő is ugyan úgy megtehetne), akkor szerintem engedd el:(
2017. ápr. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!