Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinaljak ha a baratnom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha a baratnom smarolt egy csajjal? (16/F)

Figyelt kérdés
Tegnap hazibuliba voltunk baratnommel, es hat mindketten be voltunk allva, es o kozben smarolt egy baratnojevel.. Akkor ez engem nagyon felb@xott, el is hivtam es megkerdeztem hogy hogyan tehet ilyet.. Nem gyozott bocsanatot kerni, stb, hat meg is bocsajtottam neki, nem akartam elrontani a bulit megjobban.. Viszont azota nem tudok masra gondolni es nagyon zavar h smarolt vele.. A tudtara akarom adni jozanul hogy ez engem nagyon nagyon zavar, es hogy ha meg egy ilyen lesz komolyabb kovetkezmenyek lesznek.. Mit mondjak neki? Valaki tudna segiteni?

2017. jún. 3. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

ha senkinek nem vagy kíváncsi a véleményére akkor minek kérdezel

pontos megoldást senki nem tud

csak olyat hogy VÉLEMŔNYÜNK szerint mit kéne tenni

én pl személy szerint ha csini a barátnője próbálnék le beszélni egy édes hármast nem pedig háborognék...

2017. jún. 3. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
ja amugy meg a 10 esnek igaza van
2017. jún. 3. 13:38
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem kell ezt nagyon felfújni, be volt állva, nem tudta mit csinál. Elég ha megkéred, hogy máskor ilyen ne legyen, szerintem nem szükséges még fenyíteni sem azzal, hogy legközelebb komolybb következmények lesznek. De azért megjegyeznék valamit:

A 4-esnek és a 10-esnek is igazat adok (bár szerintem egy személy). Attól, hogy sokan ezt csinálják buliban neked illetve nektek is ezt kell? Egyszer élünk persze, de ne légy már buta. Az szórakozás, hogy beállsz mint a gerely és azt se tudod hol vagy? 16 évesen legyen már egy kis eszetek, és ne a csorda után menjetek, hanem gondolkozzatok korotoknak megfelelően.

2017. jún. 3. 14:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra vagy elég nagyfiú, hogy drogozz meg piálj, akkor arra is légy nagyfiú, hogy megtudd egyedül oldani a problémáidat és ne keljen feleslegesen ide írogatnod...
2017. jún. 3. 14:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az érdekes élet majd akkor kezdődik mikor kibújsz anyu/apuci szoknyája/hóna alól és megállsz majd a magad lábán, nem ott, hogy ilyen baromságokkal éltek.

Ha meg amúgy is olyan nagy arcod van "mert sportolsz" akkor ahhoz is legyen arcod, hogy leülsz beszélgetni.

A másik meg ez:

"hogy bár nagyon szeretjük egymást, nem leszünk együtt örökké"

Erre mondom azt, hogy WTF?

Akik szeretik egymást azok együtt akarnak lenni akármi legyen, magyarul ülni kell néha és tűrni a másik mondandóját, hogy mi is a helyzet.

Nem ilyen non sense hülyeségeket csinálni meg nyugtatni magatokat ezzel a hozzá állással.

Bár ez után a mondat után még azt is megkérdezném, hogy tényleg szeretitek ti egymást ha így álltok hozzá?

2017. jún. 3. 16:20
 16/23 A kérdező kommentje:
Olyan szanalmas dolgokat lehet itt olvasni.. 13,14 esnek koszonom a normalis szoveget, viszont 15os barmit fogok irni mindig az ellentetet mondod.. Ha azt irom orokke egyutt leszek vele meg kirohogsz hogy 16 evesen hogy merek ilyet kijelenteni.. Szanalmas
2017. jún. 3. 19:36
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Látom nem igazán nőtt valami sok dolog még a koponyádba.

GONDOLD VÉGIG, és meg rájössz, hogy igenis azt kell kijelenteni, ilyen hozzáállással tudod mi lesz?

A vége a kupleráj lesz.

2017. jún. 4. 12:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk ilyen fiatalon én is kapós lennék egy édes hármasea. Te mondtad azt, hogy egyszer élsz és mind a ketten tudjátok, hogy nem fog örökké tartani a kapcsolat. Akkor mi veszteni valód van? Ragadd meg az esélyt és próbáld ki, később megfogod bánni, mert nem minden lány vehető rá ilyenre . Amúgy tényleg nem helyénvaló és normális dolog, mert attól függetlenül ezt fiúval is megteheti ha lánnyal megtette, úgy hogy semmit nem mondott bi hajlamairól és meg se kérdezett. De a helyedben akkor is kapós lennék egy édes hármasra. :)
2017. jún. 5. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Ki a barátnőd?;)

18L

Csak hülyülök :D...figyi,szerintem csaj-csaj szituáció addig zavartalan..míg érzelmeket nem táplál

A csajok egy buliban felvágnak ezzel inkább..beszélj vele mire véld a dolgot

2017. jún. 6. 01:52
 20/23 anonim válasza:
64%

Dobd ki a kukaba

Vegyel egy malacot

Furdesd meg minden nap

Es ird le 50x hogy van eletem

2017. jún. 6. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!