Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha a baratnom smarolt egy csajjal? (16/F)
ha senkinek nem vagy kíváncsi a véleményére akkor minek kérdezel
pontos megoldást senki nem tud
csak olyat hogy VÉLEMŔNYÜNK szerint mit kéne tenni
én pl személy szerint ha csini a barátnője próbálnék le beszélni egy édes hármast nem pedig háborognék...
Szerintem nem kell ezt nagyon felfújni, be volt állva, nem tudta mit csinál. Elég ha megkéred, hogy máskor ilyen ne legyen, szerintem nem szükséges még fenyíteni sem azzal, hogy legközelebb komolybb következmények lesznek. De azért megjegyeznék valamit:
A 4-esnek és a 10-esnek is igazat adok (bár szerintem egy személy). Attól, hogy sokan ezt csinálják buliban neked illetve nektek is ezt kell? Egyszer élünk persze, de ne légy már buta. Az szórakozás, hogy beállsz mint a gerely és azt se tudod hol vagy? 16 évesen legyen már egy kis eszetek, és ne a csorda után menjetek, hanem gondolkozzatok korotoknak megfelelően.
Az érdekes élet majd akkor kezdődik mikor kibújsz anyu/apuci szoknyája/hóna alól és megállsz majd a magad lábán, nem ott, hogy ilyen baromságokkal éltek.
Ha meg amúgy is olyan nagy arcod van "mert sportolsz" akkor ahhoz is legyen arcod, hogy leülsz beszélgetni.
A másik meg ez:
"hogy bár nagyon szeretjük egymást, nem leszünk együtt örökké"
Erre mondom azt, hogy WTF?
Akik szeretik egymást azok együtt akarnak lenni akármi legyen, magyarul ülni kell néha és tűrni a másik mondandóját, hogy mi is a helyzet.
Nem ilyen non sense hülyeségeket csinálni meg nyugtatni magatokat ezzel a hozzá állással.
Bár ez után a mondat után még azt is megkérdezném, hogy tényleg szeretitek ti egymást ha így álltok hozzá?
Látom nem igazán nőtt valami sok dolog még a koponyádba.
GONDOLD VÉGIG, és meg rájössz, hogy igenis azt kell kijelenteni, ilyen hozzáállással tudod mi lesz?
A vége a kupleráj lesz.
Ki a barátnőd?;)
18L
Csak hülyülök :D...figyi,szerintem csaj-csaj szituáció addig zavartalan..míg érzelmeket nem táplál
A csajok egy buliban felvágnak ezzel inkább..beszélj vele mire véld a dolgot
Dobd ki a kukaba
Vegyel egy malacot
Furdesd meg minden nap
Es ird le 50x hogy van eletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!