Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm miért beszél más...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dávid.55. kérdése:

A barátnőm miért beszél más fiukal?

Figyelt kérdés
nagyon zavar hogy akik rá írnak azokkal beszélget ...én sem beszélgetek más lányokal ő miért csinálja?
2017. máj. 25. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
7-esnek nagyon igaza van szerintem. Nekem is ezt csinálta a barátnőm, írogatott meg képeket küldözgetett (magáról de teljesen ártalmatlan képeket) más fiúknak, amikor nagyon jól tudta, hogy bejön nekik. Szóval pontosan ez a baj, hogy olyan fiúkkal leveleznek, akiktől nem hiszem, hogy nem tudják, hogy bejönnek nekik. Persze a fiú barátok kivételek, azokra nem voltam/lennék féltékeny, de azért nincs 100%-os bizalom azok felé se. 20/f
2017. máj. 25. 20:43
 12/13 anonim válasza:
Én barátom is féltékeny minden fiúra, aki beszélget velem, szerinte nincs fiú lány barátság, szerintem viszont igen. Próbáld meg megkérni, hogy kicsit nagyobb távolságot tartson tőlük, esetleg ne beszélgessen velük állandóan (ha olyan), de szerintem nem árt ha egy lánynak vannak fiú (csak) barátai.
2017. jún. 2. 11:35
 13/13 Marci29g válasza:
100%

Egyébként az én barátnőm is ilyen hogy eléggé sok fiúval beszél.

De a lány kommentelőktől is kérdezem egyben. Normális ha barátnőmmel vagyok és közbe végig nyomkodja a Messengert magáról küld képeket más fiúknak és írja némelyiknek hogy egyenesen imádja úgyhogy ezt mind előttem csinálja?

Egy vicc vagytok nem vagytok hűségesek.

Ezt szóvá tettem a barátnőmnek persze nyilván ő volt felháborodva.

Ja és amikor random mondta hogy egy fiú haverjával teszt flörtölködött és csak azért mert hogy össze tudnak jönni vagy sem. Ez is normális szerintetek?

Meg amikor engem lekoptat olykor ha családjával van de más fiúkat nem tud még akkor sem ha velem van?

Eléggé gyanús de hát az ilyeneket a kifogásokat keresi.

Nem azzal van a baj hogy más haverjával beszél, hanem hogy mi a célja és hogyan beszél velük ez a nem mindegy. De nyilván a random fiúkat olykor lekoptatja ha más céljuk van.

De a durva hogy a saját barátját koptatja le de más fiúkat nem tudja?

Érdekes azért nem?

Ha én beszélek más lány haverommal akkor már kiabál és szóvá teszi de fordítva ez nem lehet:

2020. aug. 5. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!