Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha csúnyán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha csúnyán beszél velem a párom?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt. Általában hülyeségeken szoktunk összeveszni, elég makacs tudok lenni sajnos. Ilyenkor a végén már annyira összeveszünk, hogy a barátom olyanokat vág hozzám, hogy: "utállak b*meg", "menj a p*ba", "bánom már, hogy összejöttem veled", "hülyegyerek" és még hasonló dolgok. Nagyon sokszor megbeszéltük már, hogy nekem ezek mennyire rosszul esnek, ilyenkor mindig csak azt mondja, hogy annyira felhúzom a hülyeségeimmel és hogy nem gondolja őket komolyan, bocsánatot soha nem kér magától pedig ezt is megjegyeztem neki, azt mondta ahhoz túl nagy az egója de végül aztán nagy nehezen sikerül mondani egy bocsánatot... Ezenkívül, hogy így beszél velem jól megvagyunk és nagyon szeretem.. csak ez nagyon rosszul esik és nem tudom mit csináljak. Mindketten 18 évesek vagyunk.
2017. jan. 15. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Lesz ez még rosszabb is, ne aggódj. Először csak megszorongatja a karod, aztán a testedre csap, aztán pofonvág. Bezár a lakásba, engedélyt kell kérned, hogy találkozz a barátnőiddel, irányít, a kiabálás, vagy hogy a földig aláz minden nap, már fel se fog tűnni.

A kérdés az, hogy ki szeretnéd-e tenni ezeknek magad.

2017. jan. 15. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én igencsak kidobtam volna az első ilyennél.
2017. jan. 15. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy más fiú se bírná a hülyeségeimet és már régen kidobtak volna
2017. jan. 15. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez csak megerősít abban, amit mondtam.
2017. jan. 15. 20:29
 5/5 anonim válasza:

Ismerős helyzet. Csak itt már annyival másabb, hogy van már egy gyerek is. Két nagy egó találkozott, és egyik sem enged a másikból. Aztán a gyerek érkezése után az anya megváltozott egy kissé. Az apa ugyanolyan tahó maradt. Nem tud változni. Csak a saját feje után megy. Egymáshoz vágnak mindent, az értékeiket nem védik. Kivéve a gyereket, mert őt nem bántják. Még akkor sem, hogy látják, hogy a gyerekből is mi lesz, ha felnő.. Rosszabb, mint ők ketten együtt.. Pedig még csak 3,5 éves.. A húgom 27 éves, a bolgár vőlegénye 30,5 éves, és Hollandiában élnek 8 éve.. 5 éve vannak így együtt.. A húgom a gyerek miatt már nem tud lelépni, mert mi itthon szegények vagyunk, a kisgyerekkel meg nem bírunk.. Nem vagyunk hozzászokva..

Vannak jó pillanatok, de azok max 3 napig tartanak.. Utána egymást gyilkolják.. A vőlegény nem üt, csak a környezetét. A húgom agresszív fajta, ő nekimenne Chuck Norrisnak is.. Az angol a közös nyelv, de kb 4 nyelven beszélnek.. Sokszor egymás mellé.. Amiket leírtál, azokat többnyire a húgom mondogatja, a bocsánat szót egyikük sem ismerik.

Nekem erről az a véleményem, hogy szét kell menni. És az agresszív nőnek egy puhány, mindenre igenlő választ adó pasira van szüksége, aki annyira azért nem puhány hogy ne tudja magát megvédeni, de nem nőverő. Az értetlen és követelőző pasasnak meg egy buta liba kell, aki nem tud vele veszekedni, vagy ha mégis, akkor hamar feladja, és gyorsan túllép rajta.

ha kettes (vagy inkább a nem létező hármas) számrendszerben gondolkodunk: 0-kis egó, 1-normál egó, 2- nagy egó

1-1 = 1 két normál egó ad egy normál kapcsolatot.

2-1 = 1 a normál egó le fog lépni.

2-0 = 2 a nagy egó győz, mindig az van amit a nagy egó akar.

1-0 = 1 a normál egó le fog lépni, ha mégse, az már nagy egónak számít.

2-2 = háború.. megvannak egymás mellett, de dönteni képtelenek úgy, hogy az a másik fél számára is jó legyen. Kompromisszum = NULLA.

0-0 = 0 két kis egóval rendelkező egyén, akik nagy dolgokra nem képesek, átadják magukat a testnek és az érzelemnek.

Ha erős és kitartó vagy, akkor még nyomhatod ezt a háborút. Sokat számít a személyiség. Ha nem ebbe nőttél fel, akkor le kell lépni. A másik fél próbálna irányítani, hisz hozzád vág mindent amit lehet verbálisan. Ha megváltozol, akkor ő győz. Ebből az esetből, ha a fent leírtakat megnézed, lehet belőle 2-1 és 2-0.

Ha gondolkozol, akkor otthagyod, ha az érzelmekre hagyatkozol, akkor az irányítása alá kerülsz.

A fenti történetet meg azért írtam le, mert ha továbbléptek (gyerekvállalás) akkor kb mire számíthatsz a későbbiekben. Én a húgom történetébe nem tudtam beavatkozni (anyám se, apámat meg nem érdekelte) túl makacs volt hozzá, azt gondolta, majd így megváltozik minden.. Csak rosszabb lett.. Ő maga változott, de a párja semennyit sem..

2017. jan. 17. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!