Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lány csúnyán beszél?
Figyelt kérdés
Vonzó vagy épp visszataszító?2016. júl. 4. 10:08
1/9 anonim válasza:
Ha szexin néz rám közben ,akkor vonzó.
3/9 anonim válasza:
Sokan nem bírják, szerintem szexi, csak tudjon határokat tartani. ;)
4/9 anonim válasza:
Szexben izgató, amúgy meg nem. Én is csak szexben mondom el mindennek, és fenekelem el, alapból meg kedves vagyok.
23/F
6/9 anonim válasza:
Mondjuk ha néha elejtek egy baz*dmeg-et akkor az mennyire gáz? (Mondjuk én alapból nem nagyon tudok nőies lenni)
7/9 anonim válasza:
Én csúnyán szoktam beszélni, a barátomat nem zavarja,de amúgy igen a legtöbb fiú nem szereti, sokszor megszólnak miatta.:D
8/9 anonim válasza:
Inkább beszéljen csúnyán mint görcsösen figyeljen arra hogy soha ne ejtsen ki egy ilyet se a száján, engem már ez zavar. Egyébként én is szoktam úgyhogy amelyik lány csúnyán beszél, arról legalább tudom hogy őt nem zavarja ha én is csinálom úgyhogy jóvilág:D
9/9 anonim válasza:
4-es te mi a fenét keresel a tinik kategóriában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!