Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Ismerkedek, beszélgetek egy lánnyal már több mint egy hete és kölcsönös az érdeklődés, már találkozót is beszéltünk meg. Ma viszont ahogy beszélgettünk elújságolta hogy összehaverkodott egy sráccal én meg beparáztam hogy mégsem akar semmi komolyat és megkérdeztem, hogy "Azért még akarsz találkozni?". Elég hülyén jött ki a dolog és miután megírtam ezt neki rögtön leesett hogy nem kellett volna ilyet kérdezni, de szerencsére írta hogy persze, meg bocsánatot is kértem hogy ilyet kérdezek, aztán ment tovább a beszélgetés mintha mi se történt volna, de nagyon rosszul érzem magam miatta. 16 év körüli lányok, ha bejön nektek egy fiú akkor mennyire veti vissza az esélyeit egy ilyen baki?
19/F
És én még azt hittem, hogy mi lányok komplikáljuk túl a dolgokat :D
Ilyenekre szerintem biztos nem gondol (legalábbis én nem gondolnék)...lehet hogy csak azért írta le ezt a csaj neked, mert kíváncsi volt, hogy mit reagálsz.
17/L
Én ugyanezt tettem volna a helyedben.....
Légy határozott és egyértelmű. Neked ő kell és ezt éreztesd vele. Hogy a másik srácnak még véletlenül se legyen esélye, mert az ördög nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!