Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok erről?
Egyáltalán nem zavarna ha a lány izmos, csak ne vigye túlzásba (szóval ne úgy nézzen ki mint a testépítők :D)
Elég magas vagy de szerintem nem vagy túl sovány, pont jó :)
Nem baj, de nem is előny.
Az viszont már nem tetszene, hogyha egy ilyen lány engem is rá akarna venni, hogy menjek vele edzeni.
Nálam egy bizonyos szintig elmegy utána taszít.
Pl az eres nő sem szép látvány.
Én ugyan se fiú nem vagyok, se 15 éves, de azért válaszolok. Egy kapcsolatban az a fontos, hogy harmonizáljanak egymással a felek. Pl. egy vegetáriánus nő egy hentessel, nehezen fog harmonizálni. Ha Neked ez fontos, majd olyan társat válassz, aki a szabadidejében nem kizárólag a számítógép előtt ül.
A testedre pedig elsősorban Te tudsz vigyázni. Nem számít mások mit mondanak, ha Te egészséges vagy, helyén vannak a kapcsolataid, kipipáltad a kötelességeidet, akkor nyugodtan edz tovább. Csak ne engedd, hogy egy hobbi átvegye az irányítást az életed felett, vagy a testedről alkotott kép legyen a legfontosabb. Lehet fontos, a testépítőknek pl. biztosan nagyon fontos, de nem veheti el a helyet, az egészségtől, a kötelességektől és az emberi kapcsolatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!