Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért mindig egy másik lányról beszél?
Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Eddig is voltak lányok, akikkel beszélgetett, akikről bevallotta, hogy tetszik neki, de végül mindig eltűntek ezek a lányok. Ezekkel a lányokkal mindig csak Facebookon beszélt, élőben nem is találkoztak. Azonban most van egy lány, aki évfolyamtarsa, és mindketten kollégisták. A lány a haverja barátnője, de a lány mindenkire rámászik, a párom állítása szerint. Ma éppen egy étteremben ebédeltünk, amikor is elkezdte mesélni, hogy felhivta ez ag xy, hogy menjen már vele a busszal, mert nem akar egyedül menni. Először azt hittem, hogy a nővéréről beszél, mert ugyanúgy hívják, aztán mondtam, hogy menjen, és később derült ki, hogy az nem a nővére volt.. Végül nem buszoztak együtt, de mindig meséli, hogy ide meg oda mennek, ezt meg azt csinálják. Ezt az egészet nem tudom hova rakni.. Mi tévő legyek?
16/L, 18/F
Szerintem is kérdezz rá, nekem ez nem tetszene.....főleg akkor, ha a lánynak ilyen a természete..figyelj, ülj le és beszéld meg vele, remélem nem lesz baj:/
Majd írj; h mi volt, de én ezt nem hagynám ennyiben
Kitartást❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!