Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Még mindig érez valamit, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig érez valamit, ha ennyire kiakadt, hogy más lány is van a képben?

Figyelt kérdés
Szakítottam az exemmel 3 hete, őt nem igazán zavarta, neki mindegy volt, hogy velem vagy nélkülem. Legalábbis ezt hittem eddig. De aztán kiderült, hogy nálam más lány is van a pakliban már, azóta, amióta nem vagyunk együtt. Elkezdett írogatni, hogy ki az, honnan ismerem, láttam-e már élőben stb. Válaszoltam és kész, meg kérdeztem, hogy féltékeny? Miért érdekli? "Nem érdekel, nincs kire féltékenynek lennem." De aztán pár órával utána bevallotta, hogy igen is nagyon zavarja a csaj és beszélgetni akar velem. Értitek? Kapcsolat után 3 héttel, amikor már 1 hete nem is beszéltünk, ennyire kiakad? Miért? Érez még valamit vagy csak simán nem akarja, hogy mással legyek és vissza akar rángatni? Vergődött is, hogy jó beszélgetés a másik lánnyal.. a nőmmel.. ilyenek. :D Szerethet még, vagy mi ez?
2017. máj. 13. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Valamit még érez irántad. Különben nem lenne féltékeny.
2017. máj. 13. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A csajoknak van egy olyan fura viselkedése (vagy nem tudom, hogy ezt minek kéne nevezni), amit a tudósok be is bízonyitottam, hogy akkor általában megtetszik neki egy fiú, ha más lány is érdeklődik íránta. Szerintem megint megtetszettél neki mert van egy másik lány a képben, de ha újra össze jösz az exeddel akkor ismét szakítani fogtok valószínüleg.
2017. máj. 13. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
3 hét azért nem olyan sok idő, gondolom bántja hogy te ilyen hamar túlléptél. Féltékenység is lehet de nem feltétlenül ez a baja. Engem is zavarna ha egy általam szeretett személy 3 héttel szakítás után már másnak csapná a szelet. Ilyenkor megfordul az ember fejében hogy vajon már akkor is volt valami amikor együtt voltatok.
2017. máj. 13. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
De ő ezt mondta, hogy már nem szeret. Ezért is szakítottam. Én mit húzzam az időt vele, ha nem akar semmit? Őt nem zavarta, hogy szakítottam, csak a kapcsolatot tartotta fent már a kapcsolat végén is, hogy kommunikáljunk. Ennyi volt az egész. Most akkor mi a kiakadás tárgya?
2017. máj. 13. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!