Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeség lenne írni egy szerelmes levelet?
Figyelt kérdés
hogy aztán összejünk 6 jára... Bővebben nem fejtem ki csak akkor ha kérdeztek...2017. máj. 3. 17:00
1/9 anonim válasza:
" Bővebben nem fejtem ki csak akkor ha kérdeztek... "
Akkor segítsünk vagy ne???
3/9 anonim válasza:
Ha olyan értelmesen fogalmazod meg, mint a kérdést, akkor a szerelmes leveledet még wc papírnak sem szívesen használnám, nem érdemelné meg, hogy az ülepemhez érhessen.
5/9 A kérdező kommentje:
Na jó legyen hogy is kezdjem a legelejétől ugy érthető regen volt egy fiu nevezük Ralph-nak nem igy hívják de most ez lesz össze jöttünk is ö nagyon fügött az édesanyukájához a fiu nem jól tanult ezert az anyja külön megkért rá hogy figyeljek Ralph-ra közbe mi közbe én próbáltam meg gyözni Ralph-ot össze ismerkedtem osztalytásával Scott vagy Henry melyek nev rangosabb na mindegy legyen Henry vele mindig mondta Ralph hogy tanul azonban bezavart egy 3. srác Milo legyen ez a neve ne keverjük össze szoval ebbe a Milo-ba bele szeretnem de mivel Ralph legjobb barátja is szobatása volt Ralph-nak volt egy egészen heves természete is mivel gondolotam ugy se jönnek be Milo-nak ezért titokban le is mondotam rola visszont végig titkoltam Ralph előtt is nem is ezért szakitunk később Henry már jó barátom volt elhivott randizni először nemet mondtam mert akor még Milo-t szeretem de utána mindent bevallottam is ő azt mondta "Furcsa vagy de jó szívű tudod már milyen regotta bejössz..." én meg engedtem neki megölt megcsókolt is mentünk még azzon hétvégén randizni Csutortokon jöttünk össze Szombaton randiztunk de már Szerdan dobott aztán 2 het szenvedes is hétfőn már újra egy pár aztán 1 hét járás szakítás majd megint össze jöttünk de utána írta nekem hogy egy hamis plettyka áldozata lett mely szerint én megcsalom istenem ha Ralph mellett kitartotam pedig Milo-t szeretem hogy lehetek hűtlen na mindegy a lényeg hogy aztán én írtam neki egy nap egy olyan üzenet hogy "En nem adom fel harcolni fogok..." erre o masnap reggel irta hogy "Rendben... meg valami... SZERETLEK XXX" (XXX a nevem) na mindegy a lényeg hogy egyszer eljött hozzánk a házam elé kideríte hol lakom is onnan el is mentünk vagy 20 30 percre otthonrol de amint haza kísért ő haza ért ő azt irta "Megse illünk össze... Utoljára szia" könnyeztem is azota ha kérdezik mi van veled azt mondom "Bár tudnék szeretni" de nem tudok ő állandóan engem néz de hát ő engedett el senki nem kényszerítette Henry-ket
2017. máj. 3. 19:25
6/9 A kérdező kommentje:
Azt viszont elfeljtem írni hogy bocsánat a nem magyaroseg fogalmazásért kérlek nézetek el is ne is kérdeztek mert fél magyar vagyok ahogy a többiek mondják nálunk "Hybrid"
2017. máj. 3. 20:18
8/9 A kérdező kommentje:
7. In fondo al mar! Io per giá non é credo che... Io non é voglio la piangare! Perché! Ma nensson uomom vale tanto! Di delusione ne ho avute troppe! Non so perché é forta di me! Non credo che lui e solo e fumo non é fiamma! a mindegy! Most akkor mi legyen szeretem őt nagyon...
2017. máj. 4. 09:45
9/9 A kérdező kommentje:
Jó forditás "A tenger melyen (vagy nem tudom mert gyerek koromban hallottam egy mesebol angulol pedig ugy hangzik mint a 7-es valaszloje La Sineretta valami ilyes mi volt a cime) Nem hiszem hogy... Na de senki er annyit... Sokat csalodtam... De ő csak füst nem láng! valami ilyes mit irtam de azert valjuk be eleg széppen meg tanultam magyarul. Ugye?
2017. máj. 4. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!