Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt valaki így? Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki így? Hogyan tereljek, ha nem megy?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal. 9év van köztünk. Ő 28 én 19. Még friss a dolog. A héten történt. Nagyon magam alatt vagyok. Megegyeztünk hogy barátok maradunk,de mit tegyek ha egyszer leráz meg nem akar felelni. Biztos az agyára megyek. De egyszerűen hiányzik. Tudom,hogy így jobb. De a másik felem meg majd belehal a bánatba. 😭 Bárkitől bármilyen tanácsot elfogadok csak segítsen,mert nem bírom így. Azóta csak végigsírom a napokat. Előre is nagyon köszönöm.🙏😫😫

2017. ápr. 30. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz de sajnos ezt valahogyan ki kell bírnod, el kell fogadnod hogy ő már nem akarom veled lenni. Erős vagy hidd el, te is túl leszel ezen, az idő majd segit.
2017. ápr. 30. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia :) most biztos,hogy rossz neked,mivel azért egy ember egy idő után az életünk részévé válik.Most még friss a szakítás,de idővel még lehettek barátok.Én az exemmel 3 hónapig nem beszéltem,de most már beszélő viszonyban vagyunk .Keress valami elfoglaltságot,ami teljesen elvonja a figyelmed.Ne hagyj magadnak időt a gondolkodásra,ebben sokat segíthetnek a barátaid.Semmiképp ne ülj otthon,hanem mozdulj ki.De úgy nem fog menni,ha erőltetése,hogy beszéljetek azzal csak magadnak ártasz.Nekem ezek segítettek szakítás után.Tudom,hogy könnyű mondani de ezek segíthetnek neked is talán.
2017. ápr. 30. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.🙏

Igen biztos könnyebb lesz,csak nagyon megszerettem. És per pillanat az a fázis van,hogy nem akarok nélküle lenni. Nagyon rossz mikor az emlékek megrohamoznak,és rájövök,hogy több nem lesz. Jajj.😢 Na de felrázom magam valahogy. Köszönöm nektek mégegyszer.

2017. máj. 1. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!