Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskola 9. -ben mennyire megy már a járás, randizás?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 14:31
1/10 anonim válasza:
Megy már... A 11.-es srácok szoktak nézelődni közöttük ... Osztályban meg nem érdemes tekintve ha csak nem akarod őt bámulni 4 évig ha szétmentek + a 11.-es srácok nagy része csak kihasznál, d*gni akar veled ... Nem jó egyik sem :/ 19/L
2/10 anonim válasza:
Azért ez így nem teljesen igaz ahogy az 1-es írta mert én is 11-es vagyok és tapasztalatból mondom hogy tényleg nézegetjük a 9-es lányokat de nem csak arra kéne. Legalábbis én biztos nem használnám így ki egyiket se. 16/f
3/10 anonim válasza:
Hát... Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban... A mi iskolánkban sokszor volt rá példa és lehet hogy vannak még értelmes fiúk csak mi olyanokat fogtunk ki akik nem ilyenek voltak... Szóval a történet az hogy a kedves barátnőm bele ment abba hogy össze jöjjön az egyikkel ... A lényeg hogy 2 hét után le is fektette... Másnap hozzá se szólt .... És a pasizgatással kapcsolatban : sokszor van olyan hogy várni kéne vele ... Szerintem 14-15 évesen még nem kéne ... Rá ér még az #1 voltam
4/10 anonim válasza:
Szerintem csak pont rossz srácot fogott ki a barátnőd. Mert azért tényleg sok ilyen van de nem kell általánosítani mert vannak kivételek :) 2-es voltam
5/10 anonim válasza:
nálunk is ment már kilencedikben, de nem volt annyira jellemző, 1-2 embernek volt kapcsolata... én utolsó év előtti nyáron jöttem össze az 1. barátommal, akivel azóta is együtt vagyok :) 20/L
6/10 anonim válasza:
Hát... Ha lány vagy, akkor azt ajánlom, hogy kerüld a fiúkat, mert a legtöbbje tényleg csak kihasznál titeket.
18/F
7/10 anonim válasza:
Ja és hozzátenném, hogy én sosem használtam még ki senkit sem és nemis áll szándékomban. Undorító dolognak tartom.
8/10 anonim válasza:
Igen, 10.-es voltam, amikor összejöttem az akkor 9.-es barátnőmmel. Két évet voltunk együtt.
9/10 anonim válasza:
Akkor az a menő ha egy lánynak felsőbb évfolyamról sikerül össze jönnie valakivel, a 11-edikesek meg direkt kihasználják és maximum 3 hónap amit együtt vannak
10/10 anonim válasza:
Gondolom, akik lepontoztak, azok szeretik kihasználni a lányokat...
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!