Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Milyen egy igazi "járás",...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy igazi "járás", tini párkapcsolat?

Figyelt kérdés
nekem volt már barátom, de egyik kapcsolatom sem volt igazi, csak amolyan jöjjünk össze, mert miért nem. persze véget is értek, mert meguntam őket, és nem éreztem jól magamat. de ezek annyira megmaradtak bennem, hogy nem is akarok ilyen kapcsoaltot ha ilyen. szóval igazából milyen? hogy kezdődik? muszáj randizni? milyen "szintek" vannak? tehát mennyi idő alatt mélyül el egy kapcsolat, stb.

2016. febr. 25. 20:42
 1/1 anonim válasza:
100%

Lassan 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal,én 13,ő pedig 15 éves volt,amikor összejöttünk.

Kicsik voltunk még,előtte mindkettőnknek csak egy egyhetes "kapcsolata" volt.

Igazából még egyszer sem mentünk el egy igazi randira.Bár ahol lakunk,nincs is sok lehetőség rá.

Mi előtte nagyon jó barátok voltunk,én úgy gondolom,hogy ez miatt vagyunk ilyen régóta együtt.

Szerintem az első pár randi és hosszú beszélgetések előtt még nem számít kapcsolatnak.A legfontosabb az,hogy mielőtt kijelentenétek,hogy oké,mi most akkor járunk,ismerjétek meg egymást.De tényleg,ez az alapja mindennek.

Mi sosem jelentettük ki,hogy járunk.Egyértelmű volt.Ha egy ideje már randizol egy fiúval,eljön majd az idő,hogy mindketten érzitek,hogy jártok.

Nekünk körülbelül fél év alatt mélyült el a kapcsolatunk,de ez szerintem ember függő is.Mi még kicsik voltunk,de nagyon jól ismertük egymást.Pár hónap mindenképpen kell ahhoz,hogy megszokd,hogy van barátod,hogy átrendeződjön az életed valamilyen szinten,hogy teljesen megtudjatok bízni egymásban..

És ezek a "szintek",amikről kérdeztél..minden kapcsolatban más.Valakik gyorsabban haladnak,valakik lassabban.Vannak olyanok akik már a második randi után csókolóznak,vannak akik csak 1 hónap után...Mindenkinél teljesen más.

2016. febr. 28. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!