Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » S. O. S Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy az osztályból az egyik fiú járni szeretne velem. Egész jól néz ki meg kedves és eltudnák vele képzelni egy kapcsolatot. DE az osztályba novemberben jött egy új fiú akibe első látásra szerelmes lettem. Valószínűleg én is tetszem neki. Mindig szépeket mond nekem pl. hogy istennő vagyok. Meg már többször bámult. Meg viccből úgy köszönt hogy szia csajom. Meg az egyik osztálytársunknak mondta hogy nagyon kis cuki vagyok. De ő nem mondta hogy szeretne velem járni meg randira se hívott soha. Mit tegyek? Megpróbáljam az első fiúval hogy milyen valakivel járni?(még soha nem jártam senkivel) Vagy várjak hogy hátha a másik fiú elhívta randizni?

Előre is köszi a válaszokat.

Mindhárman hetedikesek vagyunk.

2017. febr. 19. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Válassz egy harmadikat.
2017. febr. 19. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 De nem lenne szívem ezt csinálni hiszen mindkettőnek tetszem és akkor biztos szomorúak lennének mindketten
2017. febr. 19. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első fiút semmiképp se használd ki, mert annál sokkal jobbat érdemel, minthogy egy próbababa legyen egy lány számára. És ez kicsit minősít is téged, hogy ilyen opcióként tartod fent szegény srácot. 2. meg egyértelműen jelezget szerintem, csak lehet nem érzi, hogy te így akarod, és ezért nem erőlteti. Jelezgess neki vissza, menj oda, beszélgess vele ilyenek. Ne csak várj, és gondold úgy, hogy jól végzed a dolgod. Ha kell valami tegyél érte.
2017. febr. 19. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a választ.
2017. febr. 19. 11:42
 5/5 anonim válasza:
Lol barcsak az en osztalyomban lennenek ilyen csajok:D
2017. febr. 21. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!