Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiatal lányok, akik az idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imre777 kérdése:

Fiatal lányok, akik az idősebb férfiakat szeretitek, Ti hol és hogyan ismerkedtek, szereztek magatoknak idősebb pasit?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 12. 01:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
47%

Ismerkedtem màr meg erről az oldalról is 16-18 éves lányokkal ,szóval itt vagyok én is .

30/F

2017. ápr. 13. 07:49
 12/22 anonim válasza:
87%
Ez kérdés volt s nem egy lehetőség a kérkedésre az idősebb pasik számára...szoval,én 20 éves vagyok s a barátom 18 évvel idősebb,online ismerkedtünk meg mi is csak mi egy játékban :) de én alapból az idősebbekre bukok,jelzem eddig egyszer se használtak ki szerencsére az idősebb férfiak de mondjuk az is igaz hogy én alapból független tipus vagyok,s a bizalmamat is csak egyszer lehet eljátszani s soha nem engedném meg magamnak hogy rászoruljak valakire igy lehetőséget se adtam senkinek soha :)
2017. ápr. 13. 23:35
 13/22 anonim válasza:
61%
Szerintem csak azt lehet kihasználni aki engedi hogy kihasználják.
2017. ápr. 13. 23:39
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
#13 jo nagy frazist puffantottál. Szerinted ugy történik hogy tudjak? Szoval eléggé hūlyeséget beszélsz. Mert ki elöbb ki utobb veszi észre. Ha utana is hagyja igazad van. De attol még megtörténik. És nehogy a sértett legyen a hibas!
2017. ápr. 14. 00:14
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Engem 33 eves ferfikent pont az ellentete erdekelne, hol es hogyan lehet fiatalabb (tini) lanyokat talalni?

(Mielott meg bannolnanak a valaszert: a kerdesem NEM konkret ismerkedesre iranyul hanem a hol es hogyan-ra)

2017. máj. 18. 15:11
 16/22 anonim válasza:
94%
15 éves koromban 19-24 éves pasik jöttek be. :D hát,igazság szerint ők találtak meg engem. A párom 20 volt amikor én 16, és azóta is együtt vagyunk.
2017. máj. 30. 14:33
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akkor itt az a gond hogy ön maga elkötelezetten valaki mellett megunhatta a saját életét. Grat így tovább MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT MEG L FAT EZ EGY CSERKÉSZTÁBOR BZDMEG
2017. júl. 9. 02:14
 18/22 anonim válasza:
76%

Nos, engem soha nem használtak ki, pedig elég sok idős pasival volt dolgom. És az sem igaz, hogy csak a nyomik csinálnak ilyesmit, biztos nincs esélyük a korosztályuknál, stb... Volt dolgom olyan sráccal, aki 24 volt, és bomlottak utána a vele egykorú nők, mégis csak 14-18 évesek tetszettek neki. Hoppá. És nem, nem pedofil. Szimplán ez tetszik neki.

Egyébként nem értem, miért lenne baj, ha egy korához képest érett lány szeret egy idősebb pasit, és ez viszonzott. Fura, hogy szerintetek a fiatal lányok nem ugyanolyan döntésképesek és nincsenek olyan érzéseik, mint a felnőtteknek. No mindegy.

Egyébként én kb. bárhol, facebookon, élőben koncerteken, stb. ismerkedek idősebb férfiakkal. 15/L

2017. okt. 30. 01:39
 19/22 anonim ***** válasza:
39%

"biztos nincs esélyük a korosztályuknál"

ki az a marha aki a korosztalyabol akar, ha kaphat fiatalabbat is?

Egy hetveneves ha lo nincs jo a szamar is alapon eri be az 50-60 evessel, nem azert mert az a korosztalya.

Ha kaphatna huszevest, hat nyilvan vele lenne.

2017. okt. 30. 10:22
 20/22 anonim válasza:
100%

Elképesztő, milyen merev álláspontot képviselnek egyesek a kort tekintve párválasztásnál, szexnél. De az idő - és ha kiveszik a fejüket a homokból - mást bizonyít. Szerethet tizenéves lány 30 éves férfit, 24 éves fiú 40 éves nőt stb stb. Mellesleg - sok undorító beszólás miatt - egy fiatal csaj nem feltétlenül a pénzéért áll össze egy idősebb férfivel. Vannak qrvák, vannak qrvaként viselkedő lányok, és vannak olyanok, akik nem alantas szándékkal jönnek össze idősebb pasival (és nem akaratgyenge ostobák).

Mindkét oldalon ugyanannyi szemét ember van. 44F

2018. febr. 3. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!