Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, akik az idősebb férfiakat szeretitek, Ti hol és hogyan ismerkedtek, szereztek magatoknak idősebb pasit?
Ismerkedtem màr meg erről az oldalról is 16-18 éves lányokkal ,szóval itt vagyok én is .
30/F
Engem 33 eves ferfikent pont az ellentete erdekelne, hol es hogyan lehet fiatalabb (tini) lanyokat talalni?
(Mielott meg bannolnanak a valaszert: a kerdesem NEM konkret ismerkedesre iranyul hanem a hol es hogyan-ra)
Nos, engem soha nem használtak ki, pedig elég sok idős pasival volt dolgom. És az sem igaz, hogy csak a nyomik csinálnak ilyesmit, biztos nincs esélyük a korosztályuknál, stb... Volt dolgom olyan sráccal, aki 24 volt, és bomlottak utána a vele egykorú nők, mégis csak 14-18 évesek tetszettek neki. Hoppá. És nem, nem pedofil. Szimplán ez tetszik neki.
Egyébként nem értem, miért lenne baj, ha egy korához képest érett lány szeret egy idősebb pasit, és ez viszonzott. Fura, hogy szerintetek a fiatal lányok nem ugyanolyan döntésképesek és nincsenek olyan érzéseik, mint a felnőtteknek. No mindegy.
Egyébként én kb. bárhol, facebookon, élőben koncerteken, stb. ismerkedek idősebb férfiakkal. 15/L
"biztos nincs esélyük a korosztályuknál"
ki az a marha aki a korosztalyabol akar, ha kaphat fiatalabbat is?
Egy hetveneves ha lo nincs jo a szamar is alapon eri be az 50-60 evessel, nem azert mert az a korosztalya.
Ha kaphatna huszevest, hat nyilvan vele lenne.
Elképesztő, milyen merev álláspontot képviselnek egyesek a kort tekintve párválasztásnál, szexnél. De az idő - és ha kiveszik a fejüket a homokból - mást bizonyít. Szerethet tizenéves lány 30 éves férfit, 24 éves fiú 40 éves nőt stb stb. Mellesleg - sok undorító beszólás miatt - egy fiatal csaj nem feltétlenül a pénzéért áll össze egy idősebb férfivel. Vannak qrvák, vannak qrvaként viselkedő lányok, és vannak olyanok, akik nem alantas szándékkal jönnek össze idősebb pasival (és nem akaratgyenge ostobák).
Mindkét oldalon ugyanannyi szemét ember van. 44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!