Idősebb srácok/férfiak keresitek a fiatalabb lányok társaságát? és mik azok a szempontok amit, szem előtt tartotok, amikor ismerkedtek velük?
mert nyílván vannak,mivel a fiatalabb korosztályt sajnos általánosítják.azért valljuk be jogosan de a kivétel erősíti a szabályt!
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
17/L
Igen. Én a 16-21 éves lányokkal szeretek ismerkedni. Nem zárok ki egy 16 évest sem például csak mert fiatal. Sőt! Ez inkább előnyös sok tekintetben.
Ha tartós kapcsolatot akar, akkor belsőre legyen kedves, aranyos, törődő, gondoskodó típusú.
Pl. legutóbb egy 18 éves lány akivel randiztam úgy jött át hozzám a 3. randira, hogy hozott egy kis sütit, amit otthon csinált. De ez csak egy példa volt egy gesztusra. Egy intimebb beszélgetés után is látom, hogy a lány nekem megfelelő kedves típusú-e vagy sem.
21/F
A nőket szeretem, a fiatal (tudatlan) kiscsajokból pont elég volt tini koromban.
31F
Hogyhogy hogy? Én oda merek menni egy lányhoz az utcán, a boltban, a plázában, a buszon, bárhol ha megtetszik.
Miért lenne olyan nagy különbség pl. 4 év? 2014-ben két 17 éves lánnyal is randiztam. Volt közös témánk és nem ment a beszélgetés nehezebb, mint mondjuk egy 19 évessel ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!