Idősebb srácok/férfiak keresitek a fiatalabb lányok társaságát? és mik azok a szempontok amit, szem előtt tartotok, amikor ismerkedtek velük?
mert nyílván vannak,mivel a fiatalabb korosztályt sajnos általánosítják.azért valljuk be jogosan de a kivétel erősíti a szabályt!
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
17/L
Ez a 17 mondjuk nekem mar eros lenne,de van par igazan fiatal ( 20..23 eves) lany a barati koromben,akikkel igazan szivesen beszelgetek es ha picit eljatszok a gondolattal,akar kapcsolatot is el tudnek kepzelni..
39/F
Nálam a 17 az alsó korhatár :D
És nem egy utolsó szempont, ha kicsit értelmesebb, mint a mostani átlag 17 évesek :), és legyen minimum 11-edikes gimiben
De amúgy ugyanazok a szempontok, mint a valamennyivel idősebb lányoknál.
24F az elfogadható egy 17 éves lánynál?
Jelentős korkülönbséggel ismerek egy 17 éves lányt.
Isten igazából fel sem vetődött az 5 hónap allatt a korkülönbség!
Most visszagondolva, beszélgetni kezdtünk, akár miről, egyre több dologról derült ki, hogy egyformán érzünk, gondolkodunk. Egyenlő partnerek voltunk.
Szeretem a lányt! Miért? Mert van!
Kb 24-ig megyek le ha komoly ismerkedésről van szó. Alatta 16-ig csak egyéjszakás, de már lassan ahhoz is öreg leszek.
32F
Korkülönbség, jelentős korkülönbség...
Mi, mennyi?
Van akinek 3 másodperc is jelentős korkülönbség és van akinek 40-60 év sem az.
Még gyerekkoromban is az volt az általános vélemény, hogy a fiúnak/férfinek legalább 2-3, de akár 5-10 évvel is idősebbnek kellett lennie a párjánál (a nőnél).
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak!
Keresem.A szempontok ugyan azok, mint minden párkapcsolatnál!
(Szeressen és szeretni tudjam.)
Keresem persze (ugy 16 eves koruli az ideal noben), csak nem tul sok sikerrel. Zavarja oket hogy nos vagyok.
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!