Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Idősebb srácok/férfiak keresit...

Idősebb srácok/férfiak keresitek a fiatalabb lányok társaságát? és mik azok a szempontok amit, szem előtt tartotok, amikor ismerkedtek velük?

Figyelt kérdés

mert nyílván vannak,mivel a fiatalabb korosztályt sajnos általánosítják.azért valljuk be jogosan de a kivétel erősíti a szabályt!

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!

17/L

2015. jan. 26. 00:16
1 2
 11/19 bandi6891 ***** válasza:
kérdező talán meglepő de úgy ismerkedik 2 ilyen fiatal mint mindenki általában,a vágyak és az érzések megvannak csupán a tapasztalat hiányos,de pont ezt kell begyakorolni. :D
2015. jan. 26. 01:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez a 17 mondjuk nekem mar eros lenne,de van par igazan fiatal ( 20..23 eves) lany a barati koromben,akikkel igazan szivesen beszelgetek es ha picit eljatszok a gondolattal,akar kapcsolatot is el tudnek kepzelni..

39/F

2015. jan. 26. 02:42
 13/19 anonim válasza:

Nálam a 17 az alsó korhatár :D

És nem egy utolsó szempont, ha kicsit értelmesebb, mint a mostani átlag 17 évesek :), és legyen minimum 11-edikes gimiben

De amúgy ugyanazok a szempontok, mint a valamennyivel idősebb lányoknál.

24F az elfogadható egy 17 éves lánynál?

2015. jan. 26. 03:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelentős korkülönbséggel ismerek egy 17 éves lányt.

Isten igazából fel sem vetődött az 5 hónap allatt a korkülönbség!

Most visszagondolva, beszélgetni kezdtünk, akár miről, egyre több dologról derült ki, hogy egyformán érzünk, gondolkodunk. Egyenlő partnerek voltunk.

Szeretem a lányt! Miért? Mert van!

2015. jan. 26. 06:01
 15/19 Scav ***** válasza:

Kb 24-ig megyek le ha komoly ismerkedésről van szó. Alatta 16-ig csak egyéjszakás, de már lassan ahhoz is öreg leszek.

32F

2015. jan. 26. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Cukik. 34/F
2015. jan. 26. 14:10
 17/19 Imre777 ***** válasza:

Korkülönbség, jelentős korkülönbség...

Mi, mennyi?

Van akinek 3 másodperc is jelentős korkülönbség és van akinek 40-60 év sem az.

Még gyerekkoromban is az volt az általános vélemény, hogy a fiúnak/férfinek legalább 2-3, de akár 5-10 évvel is idősebbnek kellett lennie a párjánál (a nőnél).

Na de hogy a kérdésre is válaszoljak!

Keresem.A szempontok ugyan azok, mint minden párkapcsolatnál!

(Szeressen és szeretni tudjam.)

2017. ápr. 13. 04:04
 18/19 anonim válasza:

Keresem persze (ugy 16 eves koruli az ideal noben), csak nem tul sok sikerrel. Zavarja oket hogy nos vagyok.

33f

2017. máj. 18. 15:13
 19/19 Imre777 ***** válasza:
Én 55 éves férfi vagyok, agglegény és én kizárólag tartós, komoly kapcsolatot keresek egy értelmes, kedves, aranyos szűz lány személyében.
2017. jún. 17. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!