Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
Miért van, hogy a fiatalok szükségesnek érzik, hogy legyen pasijuk/barátnőjük? Egy osztálytársam csak ezért jött össze valakivel. Annak érdekében, hogy lássuk, milyen "menő", hogy van barátja, már alig van velünk, a barátaival. Miért jó ez? Szerintem nem azért kell pár, hogy csakazértislegyenmertszintemindenkinekvanésazmenő, hanem hogy legyen valaki aki szeret és akit szeretsz, aki melletted van. Nektek mi a véleményetek? Miért csinálják ezt mások?2017. márc. 13. 18:43
1/6 anonim válasza:
Egyetértek azzal,hogy ennek nem így kellene mennie. Szerintem azok az emberek,akik csak mert "menő" alapon választanak párt,azok azt sem tudják,mekkora kincs egy szerelem,egy igazi. Ilyenek mindig is voltak,vannak,lesznek,ha a barátait otthagyja,akkor nem is igazi barát.
2/6 anonim válasza:
Kisugárzik az irigység!
Más lett a föld és más lett a világ! Haladni kell a korral! Természetesen én ezt nem nézem jó szemmel.
3/6 anonim válasza:
Félnek a társadalmi kirekesztéstől, meg hogy szégyenben maradnának, hogy "nézd már, ő nem kell senkinek!" Szóval szerintem valszeg ilyen külső nyomás hatására. Nem akarják, hogy lenézzék, kinézzék, megvessék őket, hogy ők pl nem követik a "trendet".
4/6 anonim válasza:
*ja és mert nagyon meg akarnak felelni a társadalomnak,és rágörcsölnek, és önbizalomhiányosak, ezért törődnek annyira a nem belülről, szivből jövő dolgokkal, hanem a trendekkel, divattal, mi most a menő.
5/6 anonim válasza:
Én nekem most egy alakuló párkapcsolatom van,mellette a barátaimmal is foglalkozok ugyanúgy.Nem azért szeretem ezt a lányt ,mert "menőhavanpárod" meg "mertmindenkinekvan" ,hanem azért mert értelmet ad az életemnek.Így van értelme élni ,ő érte.Kevés szeretet kapok,de amit ő ad az elég egy életre.
6/6 A kérdező kommentje:
Így kéne mindenkinek gondolkodnia, mint kedves utlosó :) Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 13. 20:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!