Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megtiltotta a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtiltotta a barátom?

Figyelt kérdés

Megtiltja hogy vasaljam a hajam,hogy sminkeljem magam,hogy néha egy kicsit csinosabban oltozzek..

azt is megtiltotta hogy elmenjek tavasszal 3 napos osztalykirandulasra mert hogy "tuti megb.szatom magamat"

megtiltja hogy kikkel legyek jóba,ha már 2 percig nem írok neki vissza tuti megcsalom..otletek mit csináljak?😞

2017. márc. 11. 12:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mit szeretsz rajta??? A srác jobb esetben csak pszichológiai problémában szenved , és ez nem csak egy kis rossz kedv, ez birtoklási vágy,ami veszélyes. Később megüthet,fogva tarthat vagy meg is verhet. Házastársi kapcsolatban az ilyen emberek zárják be a házba a feleségüket vagy súlyos esetben meg is ölhetik,vagy véresre verik őket.

Ez a srác veszélyes lehet,itt ésszel kell gondolkodni és nem szívvel. Érted?

2017. márc. 12. 15:14
 32/34 A kérdező kommentje:
nem ütne meg soha..már arra ideges lesz ha előtte ütnek meg egy nőt
2017. márc. 12. 15:35
 33/34 anonim ***** válasza:
Járjon pszichológushoz és tegye rendbe az önértékelését. Hátha segít a dolog. Szakításon kívül csak ezt tudom javasolni. Egyszer ku.rváztam le azt akit szerettem, azóta is utálom magam érte. Hisztis szar alak voltam aki magában nem bízott és ezt vetítette ki. Szerintem tényleg gondolkozz el a szakításon is. Mindkettőtöknek használna.
2017. márc. 15. 22:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Ezer ötletet adtunk neked.

De te csak rinyálsz és 10 éveskénr viseledsz.

Tudod mit, meg is érdemled.

2017. márc. 15. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!