Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtiltotta a barátom?
Megtiltja hogy vasaljam a hajam,hogy sminkeljem magam,hogy néha egy kicsit csinosabban oltozzek..
azt is megtiltotta hogy elmenjek tavasszal 3 napos osztalykirandulasra mert hogy "tuti megb.szatom magamat"
megtiltja hogy kikkel legyek jóba,ha már 2 percig nem írok neki vissza tuti megcsalom..otletek mit csináljak?😞
nem véletlen tartott mindegyik 2-3 hónapig... sajnos nála is eltér az amit mond, attól amit valójában csinál... "menjél nyugodtan, de ha mással barátkozni próbálsz, akkor biztos megcsalsz"... azért érezzük, hogy ez nem elengedés, nem örül annak, hogy egy közösségbe tartozol, jól érzed magad másokkal...
nagyon durván korlátoz, és birtokolni akar, kizárólagosan... és borzalmasan bizalmatlan. hogy szerethet valakit, akiben nem bízik meg... hogy szerethet valakit, amikor nem örül annak, hogy a másik jól érzi magát a barátaival, szeret jól kinézni, és elégedett magával... nagyon romboló tud lenni az ilyen, és én ettől biztos hogy megkímélném magam... volt ilyen nekem is, hogy a barátnőm betegesen féltékeny volt, bizony szakítottam vele... fel sem merülne bennem, hogy megcsaljam a barátnőmet, ez nekem nem alternatíva. én olyan vagyok, hogy ha nem tetszik valami a kapcsolatomban, akkor szóváteszem, és beszéljük meg, oldjuk meg, nem csak átmenetnek tartom, hogy ha jön egy jobb lelécelek, de a bizalmatlanság rosszul esik nagyon, a féltékenykedés meg nagyon idegesítő. persze fejezze ki a párom, hogy én vagyok számára a legfontosabb, de ne féltékenységgel, birtoklási vággyal tegye. mert ezt még egy barátnőmnek sem tűrtem el. meg nem vagyok kíváncsi önbizalomhiányos emberekre... az is annyira negatív, romboló jelenség... az én személyiségemre is ez telepedik rá, ha hagyom... ne rettegjen már attól a párom, hogy mikor veszít el, miért nem megfelelő vajon a számomra... persze akarjon tetszeni nekem mindig, de bízzon bennem, és ha szeret, tényleg szeressen... úgyhogy egy megoldás van esetedben is, szakítani. ebből kilépni!!
Kérdésre válaszolva: Szakítás. Ez az ember beteg agyilag az fix.
Ha meg szereted és nem bírnád ki nélküle akkor meg ne hisztizz hanem hagyd csendben hogy uralkodjanak rajtad. Legalább lesz egy szép szenvedésekkel teli kapcsolatod. Én nem tennék ilyet, és azt se hagynám hogy velem ezt tegyék. Egy kapcsolat nem így működik.
31/F
Nem bírnád ki nélküle? Ezek szerint neked ez így jó. Akkor semmi értelme a kérdésednek.
Látszik, hogy neked fogalmad sincs arról, milyen egy jó kapcsolat. Ha pedig vele maradsz, akkor nem is lesz.
Istenem.... Mennyire tipikus egy ostoba p_csa :D
"elégetetlen vagyok, de nem akarok változtatni"
Annyi ilyen csaj van, mint te, hogy megszámolni se lehet.
Akkor rinyálj azoknak, akiket érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!