Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtiltotta a barátom?
Figyelt kérdés
Megtiltja hogy vasaljam a hajam,hogy sminkeljem magam,hogy néha egy kicsit csinosabban oltozzek..
azt is megtiltotta hogy elmenjek tavasszal 3 napos osztalykirandulasra mert hogy "tuti megb.szatom magamat"
megtiltja hogy kikkel legyek jóba,ha már 2 percig nem írok neki vissza tuti megcsalom..otletek mit csináljak?😞
2017. márc. 11. 12:36
21/34 anonim válasza:
Nem tudod megváltoztatni. Viselkedtem így barátnővel már én is (nem ennyire durván, de nem szerettem ha ivott stb.), bár azért, mert megcsalt párszor és féltem, nem bíztam benne. Mindkettőnknek jót tett az elválás.
22/34 anonim válasza:
szakíts, vagy beszéld meg ezt vele. rossz vége lehet:(
23/34 anonim válasza:
Nem fog megváltozni!!!!
Nem bántásból,de ez a srác egy balfazs,birtoklási vággyal meg fűszerezve. Mit lehet rajta szeretni? Visszataszító.
24/34 anonim válasza:
Minden nap pofán ver a hapsim, de nem hagyom el, mert szeretem :DD Bírom az ilyen nőket. Idióták.
25/34 anonim válasza:
Ezekből nekem nagyjából az jön le, hogy féltékeny és nem akarja, hogy másoknak is tetszél mert fél, hogy valaki lecsapna a kezéről...Ez szerintem beteges... Én értem, hogy szereted, de én nem tudnék így élni, biztosan nem hagynám, hogy nekem valaki így dirigáljon. Az más dolog mikor a fiú megdicséri a lány egyik szoknyáját mert abban csini és tetszik neki és ezért, a fiú kedvéért a lány gyakran hordja mikor találkoznak...de itt a barátod konkrétan úgy gondolja, hogy te az övé vagy és ő rendelkezhet feletted. Az egy dolog, hogy ő féltékeny, de ez a viselkedés akkor sem normális...És mi történik akkor, ha kivasalod a hajad, kisminkeled magad és csinosabban öltözöl? Mi történik, ha elmész egy osztálykrándulásra? Mi az hogy megtiltje, hogyan gondolja? Nem mondhatja meg neked, hogy mit kezdj a saját testeddel vagy, hogy mikor, kikkel, hol mit csinálsz. Ha tényleg szereted és úgy gondolod, hogy ő is téged, akkor szerintem egy beszélgetést megér a dolog, mondd el neki, hogy neked ez így ezért és ezért nem jó, szeretnéd, hogy változtasson illetve ő is mondja el neked, hogy ezt miért csinálja, neki mi a problémája stb. és hátha meg tudjátok beszélni. Mondjuk én a helyedben ilyen viselkedés, hozzáállás után, ráadásul, hogy azt feltételezné rólam, hogy "tuti hogy megb.szatom magam", többet nem szeretnék vele találkozni.
26/34 A kérdező kommentje:
tegnap majdnem szakítottunk..le f a sz opo ku r vazott mert átmentem neveloothonba legjobb barátnőmhöz és mivel ott vannak fiúk is ezért tuti hozzájuk mentem oda..meg oda megyek ahol a f sz van..elvileg..
2017. márc. 12. 10:25
27/34 anonim válasza:
Miért csak MAJDNEM??? Elárulod miért nem szakítasz vele azonnal?? Ez a srác egy állat,mit akarsz tőle??????
28/34 A kérdező kommentje:
szeretem..és tudom hogy ez nem normális..de vele akarok maradni..
2017. márc. 12. 11:38
29/34 anonim válasza:
Hát babám, rajtad nem ez a honlap meg egy rakás idegen fog segíteni.
30/34 anonim válasza:
Maradj vele mindenképp! :) Megérdemlitek egymás ostobaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!