Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen indokkal mondjam le a...

Milyen indokkal mondjam le a legjobb barátom esküvöjén való részvételemet (a menyasszonya a háta mögött megtiltotta, hogy ott legyek)?

Figyelt kérdés

Középiskola óta vagyunk a legjobb barátok. Mindketten tipikus jófiúk vagyunk, nem voltunk soha menök, bulizósak. Nekem kétes nöügyeim se voltak soha, 3 komoly barátnöböl mindhárom lelépett (megcsalás, külföldi munka, unalom)

Rendes vagyok, jólnevelt, kijövök mindenkivel. A menyasszonya viszont már elsö látásra utált pedig nem is beszéltünk még. Mindig pozitívan álltam hozzá.

A csaj amúgy nagyon normális, rendes, kedves, nekem semmi bajom vele. Ahány alkalommal voltunk közös programon minden rendben volt, én kedvelem (nem sok ilyen volt mert ö csak a barátnöivel akar programozni, a fiúk menjenek külön)

Tényleg semmi vita nem volt, nem szóltam be neki, nem tettem semmit amivel ártottam neki. A barátomnak is csak jót mondtam róla, nem szoktam a kettejük dolgában tanácsokat adni!

Felkért esküvöi tanúnak. A csaj eljött hozzám aznap, hogy szépen megkér hogy ne vállaljam, el se jöjjek mert tönkretenném a nagy napját, nem tudna engem ott elviselni. Azt mondja, nem érti miért, de nem tud rámnézni se, annyita irritálóan nézek ki. Rosszul lesz a kisugárzásomtól, nem tud megtürni egy szobában. Nem érti miért ...

Nem egy hisztis, kiabálós csaj, tényleg kedves. Ezt is normálisan mondta, sírt is kicsit. A barátomnak ha elmondanám, lehet hogy összevesznének amit nem akarok!

Inkább rám haragudjon. Mit találhatnék ki?

2016. máj. 13. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

Ne legyél már ennyire nyámnyila. A barátoddal sem akkor teszel jót, a

ha eltitkolod, hogy egy fogyatékos, hisztis pi...liba a menyasszonya. Mondd el neki az igazat, aztán hagyd, hogy ők tisztázzák. Amúgy nagyon romantikus komédiába illő ez a fordulat, szerintem kamuzol, de mindegy, tegyünk úgy, mintha komoly kérdés lenne..

2016. máj. 13. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Én tuti elmondanám a barátomnak.

Ezt ne titkold el!

Tisztázzák ők.

Legjobb bnőm leendő férje eljönne,hogy nem bír engem ne legyek ott. Első utam barátnőmhöz vezetne. Nehogy már mert nem vagyok szimpatikus lemaradjak a barátnőm esküvőjéről!!

Undorító húzás a csajtól,nem tiszteli a leendő férjét semennyire sem -.-

2016. máj. 13. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Kamu
2016. máj. 13. 15:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Néhány részlet nem valós hogy ne lehessen felismerni a szereplöket! A csaj szokott ide irogatni néha. De nem kamu. Az alaphelyzet valós! Úgyis a menyasszonyának hinne ha én ezt elmondanám! Én lennék a hazudós, akinek nincs csaja ezért irigyli öket és közbe akar lépni.

Szerintem nem akarja a nö hogy barátok legyünk, söt egy barátja se legyen.

2016. máj. 13. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Vállald el, a nő nem tilthatja meg. Attól még, hogy neki nem tetszik a kisugárzásod (lol), a vőlegényének te vagy a legjobb barátja, és ez nem csak az ő nagy napja, hanem a párjáé is! Ha ennyit nem képes elviselni a párja kedvéért, jobb, ha nem is házasodnak össze.

Egyébként pedig szerinted normális, hogy azt se tudja, mi baja veled, sose veszekedtetek, és mégis sír, hogy jaj, tönkretenné a nagy napját, ha ott lennél?

2016. máj. 14. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom teljes mértékben hibát követnél el, ha engednél a kérésnek. Menj el az esküvőre, tanúskodj.

A legjobb barátodról van szó, ő felkért, és fontosnak tartja hogy te legyél a tanú. Azzal hogy egy olyan ember kérésének engedsz akit nem is ismersz jól és még utál is, azzal tulajdonképpen fájdalmat okozol egy közeli barátnak, és boldogságot egy szinte ismeretlennek.

Mérlegeld és döntsd el ki a fontosabb neked. Ha a barátod, akkor ne foglalkozz a nővel! Semmi oka nincs annak hogy lemond, szóval ne tedd!

Dühítő, hogy valaki hogy lehet ennyire kicsinyes. Képes a párja legjobb barátját kitúrni az esküvőről, mert neki nem szimpatikus. Én azt ajánlom vedd figyelmen kívül ezt a nőszemélyt. De ha úgy érzed, akkor érdemes lenne a barátoddal erről beszélni, gondolom melléd állna, és beszélne a leendő feleségével.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. máj. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!