Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan meg ez? Mit tegyek hogy kicsit megnyíljon nekem?
Figyelt kérdés
A barátommal kb egy hónapja jöttünk össze. minden héten egyszer találkozunk. (de van hogy többször is) Azt kell tudni róla, hogy nem kifejezetten modell alkat, imádja a fantasy világokat, a Disney meséket is szereti (én viszont rühellem mint a sz*rt Azokat a nyálas folyton happyenddel végződő tündérmeséket amiben veszett sokat kornyikálnak) és a látványfilmeket. (én a ski-fit szeretem, és ha megnézek egy filmet, általában logikát keresek benne. És eléggé nyomós okot arra, hogy a szereplők úgy döntsenek, ezt meg ezt kockára teszik, de a barátom nem.) Állandóan csak a számítógépes játékairól beszél, meg a filmekről, könyvekről amiket olvasott. Csak nekem tűnik nagyon felszínesnek? Néha úgy érzem odáig vagyok érte, máskor meg chatelni sem akarok vele. Amikor meg rászánom magam, hogy beszéljek vele a beszélgetésekben felhozott témákról, mindíg bennem reked a hang. (hozzátenném, hogy iszonyatosan sokat beszél sokszor olyan dolgokról, amik eléggé alaptalan témáknak tűnnek. Mind a ketten eléggé alacsonyak vagyunk, Ő egy tagbaszakatt szélesvállú izmos srác (némi felesleges pocakkal) én meg egy már 14 évesen ízületi problémás csaj. Ő kos, én meg oroszlán. Mennyire illünk össze? (a szemétkedéstől kérlek kíméljetek meg...)2017. márc. 1. 19:26
1/4 anonim válasza:
Amiket mondtál azokból az eset le, hogy nincs nagyon közös érdeklödési kör, ebből kifolyólag nem lesz hosszú távú a kapcsolat. A másik dolog az amit észre vettem, hogy (a leírtak szerint) nem vagy szerelmes belé. Nem tudom, én a helyedben folytatnám a kapcsolatott de nem számítanék semmi hosszú távú, romantikázós dologra. Egyébként te milyen dolgokról szeretnél beszélgetni vele?
2/4 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem is tudom mit vártam. Először megbolondultam érte, és nem sok idővel később ki is ábrándultam. Lehet hogy nem vagyok ehhez eléggé érett.
2017. márc. 1. 20:46
3/4 A kérdező kommentje:
Sokszor túlságosan hízelgőnek találom, ha "csillagom"-nak "angyalom"-nak vagy "gyönyörűségem"-nek nevez. Egy kicsit gátlásosnak érzem magam. Vagy nem tudom közelebb engedni magamhoz csak nem vallom be magamnak. Rólam még azt kell tudni, hogy vagy nehezen bízok meg valakiben, vagy vakon utánamegyek. Eléggé idiótának, és könnyelműnek érzem magam miatta. Szerintetek?
2017. márc. 1. 20:52
4/4 anonim válasza:
Hallgass a megérzéseidre. A leírtak alapján nincs közös téma, te sem repesel az örömtől, ha beszélgetni kell vele, különböztök szinte mindenben. Én most nem hoznám elő azt, hogy éretlen vagy ehhez, inkább azt mondom, nem találtad meg a neked megfelelőt. Velem is volt ilyen, én is ugyanilyen vagyok, mint te. Vagy nem bízok meg az emberekben, vagy vakon megyek utánuk. Szóval, tényleg, hagyd, ha a belső hangod is azt súgja. Megkíméled magad egy fölösleges problémától, mert ez a jövőben sem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!