Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőmmel kicsit összekaptun...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel kicsit összekaptunk és most nem tudom mivel engeszteljem ki. szerintetek?

Figyelt kérdés
Igazából azon vitáztunk, hogy én leszarom őt és hogy nem is szeretem. Mindezt azért mert annyit mondtam hogy ne vegyen most sok mindent a zarában mert apu nem utalt most sok pénzt. Erre teljesen kiakadt és mintha dührohamot kapott volna. Lebaszott a pláza közepén. Azt is mondta hogy ha így állok a dolgokhoz nem is muszáj járnunk. Nem nagyon volt még barátnőm de ilyenkor mi a teendő? Mivel engeszteljem ki?
2016. dec. 8. 13:26
 1/4 imgonnabeunfriendly válasza:

Kérj több pénzt apádtól.

Komolyra fordítva a szót, ez a kapcsolat, ha lehet ezt kapcsolatnak nevezni, nem a feltétel nélküli szereteten alapul. Mondd meg neki, hogy élősködjön máson.

2016. dec. 8. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugye ez most nem komoly? :D én azt hittem, hogy az én volt exemnél butább nő a világon nincs, erre tessék.
2016. dec. 8. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :) de mit mondjak neki hogy szakítsubk de ne sértődjön meg és ne is bántsam meg? :(
2016. dec. 8. 15:38
 4/4 imgonnabeunfriendly válasza:
20%
Te most szivatsz? Ezt komolyan kérdezed? Bántsd meg, amennyire csak tudod.
2016. dec. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!