Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engeszteljem ki? Mit tehetnék?
Távkapcsolatban vagyok. Barátommal tegnap kicsit összekaptunk... Úgy "búcsúztunk el" egymástól, hogy alig burkoltan leráztam, tudomásul vette, írtam hogy szeret, én még ezt is figyelmen kívül hagytam.
Mára lenyugodtam, beláttam, hogy én hibáztam, de nem olvassa el az üzeneteim.
Teljesen ignorál.
Segítsetek légyszi!
remélhetőleg az ignorálás nem (csak?) sértettségből van, hanem így próbálja higgadtan kezelni a helyzetet. van amikor az a legjobb megoldás, hogy inkább el sem olvassuk a másik üzenetét addig, amíg nem nyugodtunk le. így több az esély, hogy nem indulatból válaszolunk neki. reméljük, hogy csak erről van szó.
az is gond a távkapcsolatokkal, hogy fogalmad sincs a másik technikai és élethelyzetéről (főleg, amikor nem válaszol). az is lehet, hogy nincs net közelben, áramszünet van, vagy nagyon elfoglalt lett és ezek miatt nem tudja olvasni az üzeneteidet, de mivel te nem tudod, mi van éppen, sajnos a legrosszabbra tudsz csak gondolni.
ahogy írták, lehet, hogy fel kéne hívnod, vagy türelmesen várni. esetleg írj neki egy levelet, akár hagyományos módon, papírra, kézzel. ezt lehet, hogy sokkal jobban értékelné, bár időigényes eljutnia hozzá.
pláne egy távkapcsolatban jobb félretenni a vitákat és csak a jóra koncentrálni, mert a vitákat nehéz végigvinni és túl könnyű ilyen helyzetbe keveredni. egy normál kapcsolatban sem mindig könnyű a viták kezelése, de ott jóval nagyobb az esély a konfliktus feloldására és a békülős szexre is. a távkapcsolatoknak egy csomó hátránya van, amiket a felek próbálnak háttérbe szorítani, de az ilyen összeveszéseknél pláne meginoghat a hite benne, hogy működik ez így, vagy van értelme folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!