Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem beszélni. Hogyan engeszteljem ki?
Nem olyan régen elkezdtem cigizni, ami barátnőmet zavar, így direkt nem előtte szoktam. Az elmúlt napokban viszont csak veszekszik velem emiatt vagy egyáltalán hozzám sem szól.
Most nem azt kell elképzelni, hogy egyfolytában cigizek, hanem egy nap maximum 2-t.
Mindenféle módon próbáltam vele beszélni, hogy ilyenen ne akadjon fent ennyire és ne emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk. Nem tudom már hogyan másképp lehetne minden olyan mint előtte..
A cigaretta impotenciát okozhat és akkor nem tudod megrakni a tüzét és így nem lesz boldogság.. Érthető az aggodalma..
De amúgy meg is halhatsz tőle, rajta van a dobozon :D nem tudom, hogy tudtad-e, jah meg persze pénz kidobás is :D, most komolyan inkább vegyél belőle valami jó sajtot..
Nem hiába nem akar beszélni. Valószínűleg az a baja, hogy azt hiszi, hogy a cigi fontosabb lett nála. Ami érthető, hiszen, ha nem tudod lerakni, akkor tényleg az.
Szóval azzal tudod kiengesztelni, ha lerakod:)
Máris függő lettél? Nem semmi...
Tudod, aki cigizik, annak elég undorító a szaga (mindennek... a ruhájának is), és keserű a csókja.
MOST kell abbahagyni! Ha jót akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!