Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem akar eljönni hozzám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar eljönni hozzám a barátnőm?

Figyelt kérdés
Elhívtam hozzám a barátnőmet, de ő nem akar eljönni, azt mondta hogy a jövő héten eljön, de én addig nem bírom ki nélküle. De én tudom hogy neki semmi dolga sincsen, tehát el tudna jönni hozzám, de amúgy azt mondta hogy azért nem jön el mert összevesztünk. Egyébként pénteken vesztünk össze és tegnap békültünk ki. De nem értem hogy most miért nem jön el csak ez miatt. Hogy vegyem rá hogy eljöjjön hozzám még ezen a héten? Mondtam neki hogy mennyire hiányzik meg hogy nélküle csak szenvedek meg sírtam is ez miatt de nem érdekli. Egyébként 2-szer volt nálam eddig összesen. És azt mondta hogy a barátjával akar találkozni aki egyébként fiú. Nem hiszem el hogy vele akar találkozni velem meg nem. És azt mondja hogy hiányzok neki amit nem hiszek el.

2016. júl. 4. 11:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Na rávettem hogy jöjjön el pénteken de még jobb lenne ha ennél hamarább jönne.
2016. júl. 4. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz tőle valamit menj el hozzá a lány nem fut fiú után
2016. júl. 4. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Fél a szextől
2016. júl. 4. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap azért nem jött el mert segítenie kellett az anyjának főzni, ma se jön el mert esik az eső tehát mindig talál valami kifogást.
2016. júl. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!