Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lassan 2 éves a párom kislánya...

Lassan 2 éves a párom kislánya, de nem akar eljönni hozzánk, mert mindig csak "anyaaa"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácstalan vagyok, ha valakinek van tapasztalata, örömmel fogadnám. Páromnak van egy kislánya, 2 éves lesz októberben. Fél éves korában váltak külön az exével. Azóta párom megy látogatni a lányát, heti 1-2 alkalommal, sajnos a munkája többet nem enged. Eddig minden jól ment, volt,hogy hétvégente el is hoztuk hozzánk, láthatóan jól érezte magát. Csak az elmúlt 1 hónapban valamiért nem tudjuk rávenni,hogy eljöjjön, már le se akar jönni az apjával, mindig csak az anyjával akar lenni. És nem tudjuk mitől változott meg. Az anyja a párom ellen nevelné? Vagy amire gondolunk,hogy kiválthatta, hogy az anyja elvitte egy lagziba, és szerintem nagyon megijedt az idegenektől,sok volt neki az új ember. Ahogy betölti a 2 évet, az anyja vissza akar menni dolgozni, a kicsi menne bölcsibe. Az megoldhatná a dolgot? (emberektől való félelem) Vagy gondoltunk rá, hogy tanácsot kérünk hozzáértő embertől is. Bocsánat, hogy hosszú lett :)
2015. aug. 24. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem ellene nevelés, ez egy korszak. A gyerekeknél van ilyen.
2015. aug. 24. 19:30
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem a lagzitól van, nem neveli ellene. Most épp ilyenje van a gyereknek.
2015. aug. 24. 19:35
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Egy 2 évest még nem lehet "ellene nevelni" nem érti még ennyire a dolgokat. Ez egy korszak. Biztos nem azért fél az apjával elmenni mert egy esküvőn sok volt az idegen.
2015. aug. 24. 19:36
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

Ebben a korszakban ez előfordul. A lányom egyszer nem akart hazajönni velem a bölcsiből, mert apa,apa,apa... Pedig nem neveli a férjem ellenem :-)

Járjon hozzá a párod továbbra is, pár hét, max pár hónap és elmúlik.

Ha bölcsis lesz, azt is megbeszélhetik, hogy néha a párod megy érte.

2015. aug. 24. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
nyugi tinikorában lehet oda is akar majd költözni az apához, mert anya ezt se engedi, meg semmit nem szabad :D
2015. aug. 24. 21:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a hozzászólását köszönjük! Utolsó, legyen igazad, nagyon örülnénk neki :) Akkor se tudja ellenünk nevelni az anyja,ha naponta többször mondogatja neki, hogy "apa rossz, nem szeretjük"? Sajnos ő még nem tudott tovább lépni, és félünk, hogy a gyerkőcöt ellenünk neveli majd :(
2015. aug. 25. 09:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Te ezt honnan veszed, hallottad? Akkor írd le nyugodtan, hogy szerinted ez van, ne kelljen már barkochbázni. Gondold így, ha neked ettől jobb, hiába ír mindenki mást.
2015. aug. 25. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Azért ezt még gondold át. Ti örülnétek neki, ha odaköltözne. Az anyja vajon majd mit érez? Te mit éreznél, ha a te gyereked akarna elköltözni? Persze ez még a jövő zenéje. Én anyaként azon gondolkodnék, hogy miért nem akar odamenni a 2 éves gyerek az apjához ha előtte jó volt a kapcsolatuk. Nem hangolnám ellene sose, de nem is erőltetném hogy menjen ha nem akar.
2015. aug. 25. 20:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Hallani nem hallottam, mivel engem gyűlöl,a sziánál többet nem szól hozzám, de ha ismernéd, akkor te sem kételkednél benne, hogy mond ilyet. Az biztos, hogy nekem is rosszul esne,fájna, viszont ha jönni szeretne én nem ellenezném. Nem kényszerítjük semmire. Én nagyon szeretem a kislányt, csak a legjobbat akarom neki és a páromnak is :)
2015. aug. 25. 20:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Ennyit erről, nem hallottad, csak feltételezed. A kérdésed valójában arra irányul, hogy erősítsünk meg abban, milyen szemét a párod ex nője. Bocs, de nem ismerjük. A gyerek fél éves korában váltak külön, nyilván nem egyszerű neki sem, ne ítélkezz, te is járhatsz még így.
2015. aug. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!