Rendjén van ez? Unokahúgom kislánya 22 hónapos, és nem akar darabos ételt enni.
Ha valami nem is stimmel mi közöd hozzá?
Ha van valami betegsége a gyereknek, nem mindenki szereti ország-világnak kikürtölni, hogy ne legyen megbélyegezve szegény egész életére.
Ha unokatesód értelmes nő, akkor biztos megbeszéli a védőnővel vagy gyerekorvossal az etetést.
Szerintem nincs rendjén.
Fiam kb 9 hónapis kora óta eszik pl szendvicset kis falatkákban, furcsa is lenne, ha pépesítve adnám :) Egyébként semmit nem eszik meg már teljesen pép formájában...
Inkább anyuka nem akarja elengedni a babakort, környezetemben is van ilyen anya sajnos. Fuszzrál, mert a 4 évesét babaként kezeli, és látom, hogy ez nem oké, de olyan se akarok lenne, aki beleszól más életébe, úgyhogy faramuci helyzet...
Azért nem kell leharapni a kérdező fejét. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy lusta és türelmetlen a kedves anyuka próbálkozni a darabos étel bevezetésével. Nem tudhatjuk.
Ha egészséges a kislány, akkor már azt sem értem, hogy miért főz neki külön az anyja. Az én 13 hónaposom többnyire azt eszi amit mi, csak jóval apróbb darabokban, néha az adagjának a felét meg is turmixolom, különben nehezen csúszik.
De bírom, hogy mostanában már kérdezni sem lehet, mert rögtön jön egy okos a sablonszöveggel, hogy "mi közöd hozzá"
Anonim oldal, a kérdező pusztán érdeklődött, és egyértelműen levehető, hogy azért itt, mert nem akar beleszólni más életébe...
De rögtön támadni kell mindenkit... :/
kérdezz rá szerintem, 22 hónaposan már kb. minden esznek, mindenhogy :D enyémek pont ennyiek, oké, mogyorót nem kapnak, de amúgy ugyanazt eszik, amit mi, szinte ugyanabban a formában...
el tudom képzelni, hogy mondjuk nehezebben ment neki, sokat fulladozott, és megijedt az anyuka. az én egyik lányom is ilyen volt, nagyon ijesztő, de már ügyesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!