Rendjén van ez? Unokahúgom kislánya 22 hónapos, és nem akar darabos ételt enni.
Utolsónak igaza van, az én lányom is ilyen 22 hónapos ő is.
Én viszont nem turmixolgatok neki, ha nem eszik, majd eszik a következő étkezésnél, hülyeség ezért leturmixolni, aztán még óvodás korban is turmixolhatom, ha nem akar nem eszik aztán amikor már nagyon éhes, akkor megeszi a darabosat is. Szerintem így lesz finnyás a gyerek, ha nem ízlik neki akkor kap mást, vagy ha nem akar rágni leturmixoljuk, ilyen nincs egye meg szépen.
Kényelmes?!
Kérdező tudod mennyi mosogatással jár napi 5x leturmixolni mindent a gyereknek? Ha kényelmes lenne akkor nem főzne hanem venne kész bolti babakaját.
Nem tudom más hogy van vele, de én nem sírom vissza h nem kell napi 5x kipiszkálni a turmixgépet és elmosni. De a botmixer se hiányzik napi szinten! Arról nem is beszélve h sok plusz kis tálka ami ragad meg hasonlók.
Ha igazán energiát akarna spórolni akkor nem adna neki turmixoltat, mert nagyon sok plusz munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!