Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rendjén van ez? Unokahúgom...

Rendjén van ez? Unokahúgom kislánya 22 hónapos, és nem akar darabos ételt enni.

Figyelt kérdés
A kölesgolyó és a keksz megy neki, de reggelire tápszert iszik, ebédre turmixolja unokahúgom a főzeléket,husit, és ezt eszi vacsira is. Uzsonna,tízórai gyümit,joghurt turmixolva. Persze így külön is főz neki mindent, igazi babapapit. Olyan nagy lány már, nekem ez fura, félek, hogy valami nem stimmel....
2015. aug. 18. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Utolsónak igaza van, az én lányom is ilyen 22 hónapos ő is.

Én viszont nem turmixolgatok neki, ha nem eszik, majd eszik a következő étkezésnél, hülyeség ezért leturmixolni, aztán még óvodás korban is turmixolhatom, ha nem akar nem eszik aztán amikor már nagyon éhes, akkor megeszi a darabosat is. Szerintem így lesz finnyás a gyerek, ha nem ízlik neki akkor kap mást, vagy ha nem akar rágni leturmixoljuk, ilyen nincs egye meg szépen.

2015. aug. 19. 06:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok rosszajarója a húgomnak. Egyáltalán az érdekelt volna , hogy ez előfordulása sok más gyereknél is vagy ez nem szokványos. Mindenesetre azt hiszem ez inkább az anyukám múlik , mint a gyerekem. Szóval a kislánnyal nincs baj , inkább húgomn kényelmes.
2015. aug. 19. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Kényelmes?!

Kérdező tudod mennyi mosogatással jár napi 5x leturmixolni mindent a gyereknek? Ha kényelmes lenne akkor nem főzne hanem venne kész bolti babakaját.

Nem tudom más hogy van vele, de én nem sírom vissza h nem kell napi 5x kipiszkálni a turmixgépet és elmosni. De a botmixer se hiányzik napi szinten! Arról nem is beszélve h sok plusz kis tálka ami ragad meg hasonlók.

Ha igazán energiát akarna spórolni akkor nem adna neki turmixoltat, mert nagyon sok plusz munka.

2015. aug. 19. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!