Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miket kérdezzek,...

Szerintetek miket kérdezzek, hogy egy kicsit megnyíljon?

Figyelt kérdés
Elkezdtem 'beszélgetni' egy sráccal facebookon, de eddig minden kérdésemre csak egyszavas válaszokat kaptam. 'aha, igen, persze'. Miket kérdezzek tőle amikre nem tud ilyen kitérő válaszokat adni, hanem hosszabban kell válaszolnia? :) ...még elég tapasztalatlan vagyok...

2014. aug. 5. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
mondjuk ne eldöntendő kérdéseket... olyat kérdezz, amit kénytelen jobban kifejteni...
2014. aug. 5. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Tűnj a faszba_köcsög. Ezt.
2014. aug. 5. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne eldöntendő kérdéseket tegyél fel! :)

A srác vagy a "lesz@rom"* taktikát alkalmazza vagy nem érdekled és le akar koptatni :(

*minél jobban nem foglalkozol azzal a lánnyal aki akar tőled valamit ő annál jobban belédzúg, annál jobban akar majd

2014. aug. 5. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nem érdeklődik irántad akkor lőttek az egésznek, és látszólag tényleg nem nagyon érdekled :S
2014. aug. 5. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mi a véleménye a kvantumelméletről.
2014. aug. 5. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, az 1-es beelőzött, de egyre gondoltunk :)

valóban megválaszolandó kérdések kellenek

29/F

2014. aug. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!