Szótlan lanytól mit kérdezzek interneten hogy ő is írjon valamit ne csak 1 sort?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Találkoztam egy lánnyal aki nagyon tetszik. Mivel kis településén élünk, ezért találkoztunk már többször is. Nem szokott túl sokat beszélni.. Elhivtam találkozni, ő bele is ment, vasárnap találkozunk. Azonban addig meg eleg sok idő van, ezért nem tudom hogy írjak-e neki facebookon. Amiklr beszélünk ott akkor max 2-3 percet, akkor is csak felmondatokat ír. Úgyhogy mit írják egy csöndes lánynak hogy meginduljon a szája. A találkozás se lesz egy könnyű emiatt, de azt megoldom..szóval mit írják, nincs valami tanácsotok?2014. júl. 23. 10:43
1/7 anonim válasza:
Nyìlt kérdéseket kell neki feltenni..
Vagyis.. Nem olyan kérdés amire igennel vagy nemmel válaszolhat (pl. szereted a ...).
Hanem olyan kérdést amiben kifejtheti a véleményét.. (pl. mit gondolsz arról hogy .....)
2/7 anonim válasza:
meg kell találnod azt a témát amitől kinyílik mint egy virág...tehát felhozod neki felragyog a szeme, és olyan lelkesedéssel beszél róla, hogy szinte le se lehet lőni :) nem könnyű megtalálni, de biztos van ilyen téma nála is! lehetőleg pozitív témát próbálj találni...de ha fáj belül akkor azt is nyugodtan hallgasd meg és had adja ki...
21F
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Azért hagyják témát is a randire nem?:)
2014. júl. 23. 10:58
4/7 anonim válasza:
neten inkább a kedvenc dolgait tudakold meg :) mit szeret mit nem szeret, mit hogyan szeret.....és ez a randin nagy előnyödre válhat, főleg a beszélgetésben...mert tudod bizonyítani 1-1 mondattal, hogy figyeltél rá és érdekel mi van vele, milyen személyiség :)
5/7 A kérdező kommentje:
Értem:))) köszönöm a hasznos infókat. Egyenként eddig nem is nagyon beszéltünk facebookon csak hogy mikor találkozunk, tehát eddig még nem írtam ra úgy hogy : szia, hogy vagy? Stb..nem lesz furcsa ha most mégis ilyenre váltok és elkezdem halmozni a kérdéseket?
2014. júl. 23. 11:09
6/7 anonim válasza:
ezeket személyesen is felteheted akár :) de talán netes beszélgetésnél könnyebben megnyílik...ezt ki kell tapasztalni, hogy megy nála :) de ne úgy kezd "szia, hogy vagy?" nagyon sablon...inkább beszélj a találkáról..."véletlen" felejts nála valamit és azt kérdezd meg nincs e nála...csak el kell kezdeni a beszélgetést onnantól menni fog :) vagy kérhetsz valamiben tőle segítséget, nézz utána az érdeklődési körének, mert szerintem azzal tudod a legkönnyebben "megnyitni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!