A 11M30-as munkáltatói lapon szereplő 651-es sort hol kell szerepeltetnem a 1153-as nyomtatványon? ( interneten töltöm ki a bevallást) A 656-os sor mit jelől?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 11:30
1/5 anonim válasza:
11M30-as nyomtatvány 651-es sorában a kifizető/munkáltató által levont adóelőleg összegét tartalmazza.
Ezt az összeget a 1153-as bevallás 55. sorában kell szerepeltetni. A 655. és 656. sorral ne törődj, csak tájékoztató adat, nem biztos, hogy a bevallásban is ez az eredmény jön ki.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A 655-ös sor elvileg a visszaigényelhető összeget tartalmazza, nem? Tudom, hogy ez változhat, meg sok mindentől függ. Ezt nekem nem kell átvezetni sehove. Jól gondolom?
2012. márc. 27. 14:08
3/5 anonim válasza:
Igen.
A 1153-at nem másolva, hanem értelemszerűen kell kitölteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom.:) Pontosan ezért kérdeztem, hogy jól értelmezem-e, hogy a 651-es sor kerül az 55-ös sorba.:)
2012. márc. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!