Van itt valaki aki megtalálta már a párját az interneten?
Pl. én, immár több, mint 8 éve. Azóta is megvagyunk, össze is házasodtunk.
Érthető okok miatt nem tudom, hogy jelenleg mi a helyzet a társkereső oldalak terén, melyik jó, melyik nem (anno a mi időnkben, nekünk a love.hu volt a befutó), de maga a netes társkeresés, mint koncepció szerintem egy fantasztikusan jó dolog, óriási lehetőségekkel, csak tudni kell használni az ilyen oldalakat.
Tény, hogy kell a dologhoz egy nagy adag szerencse is, és bármit is csinálsz bárhogyan, sokan akkor sem fognak válaszolni egyáltalán. Erre fel kell készülni, ez is benne van a pakliban. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, hanem egyszerűen menni tovább, lehúzva őket a listáról.
Ami pedig a "miről tudtatok beszélgetni" kérdését illeti, ez nálunk fel sem merült, mint kérdés, mert eleve olyan lányt kerestem, akit hasonló dolgok érdekelnek, mint engem, és máris adta magát minden. Ezt (a hasonló érdeklődési kör témáját) nagyon sokan elhanyagolják sajnos, pedig ez nagyon fontos, mondhatni kulcsfontosságú, és nem is értem, hogyan nem veszik ezt észre olyan sokan. És épp ezért olyan fantasztikusak szerintem a társkeresők: mert míg egy random élő összefutás során órákba telhet (jó esetben), mire pár alap dolgot megtudsz a másikról, addig társkeresőn egy jól kitöltött adatlap megléte esetén pillanatok alatt felmérheted a közös dolgokat - hogy vannak-e egyáltalán és ha igen, akkor mi és mennyi.
És ahol látsz több közös vonást (főleg, ha számodra fontosakat), akkor arrafelé már érdemes elindulni - elvégre ott már sokkal jobbak az esélyek nem csak arra, hogy egyáltalán beinduljon valami, de még arra is, hogy aztán lehessen hosszú távú folytatása is.
Ha pedig még bővebben is érdekel a téma, akkor katt ide: [link]
Neten ismerkedtem meg a pasimmal 2 éve. 8 hónap után összeköltöztünk, mert messze laktunk egymástól.
20/L
Halihó, 2014 van, már nem az internet hőskora. Jó lenne hozzászokni, hogy az internet már rég nem a "lúzerek gyűjtőhelye".
Kérdező: egy értelmesebb embert baromira tud irritálni az írásképed. Használj központozást, rövidebb mondatokat, jobb fogalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!