Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kérdezzek rá? Mit tegyek?...

Hogy kérdezzek rá? Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, és azt mondta ő is érez irántam valamit. Kicsit messze lakik, de nem annyira. És az utóbbi időben 180°os fordulatot vett a "kapcsolatunk", hiába írok rá facebookon, szó szerint le se szarja a fejemet. Azt mondja hogy tanul, vagy egyéb mást csinál, de közbe látom hogy ennek meg annak likeolgatja a képeit... Jobb esetben megnezi az üzenetet/ket, de van úgy hogy még se nézi, de közben tudom hogy facebookon lóg...

Hogyan kérdezzek rá, hogy mi a nyűgje? Netán adjam ki az útját?

2014. máj. 12. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
ezek szerint már nem nagyon érdekled. szarj a fejére pár napot, az piszkálni fogja a csőrét
2014. máj. 12. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Koccoltatott!!!
2014. máj. 12. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak a női egóját b*ssza a dolog, hogy te nem annyira viszonzod az érzéseit és bevágta a durcit meg a női hisztit.
2014. máj. 12. 22:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Nos, szó mi szó én is kezdek érez i iránta valamit. De hiába írok rá, szarik rám. Leraz valamivel. Akkor azt mondjatok ne írjak rá pár napig? És hogy kérdezhetném meg hogy mi a gondja?

Köszönöm az előbbi gyors válaszokat!

2014. máj. 12. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak simán megkérdezed, hogy "Mi a baj, hogy napok óta nem írsz? Hiányzol babám :'( "
2014. máj. 12. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezzel adnék a szarnak egy pofont. Nem azért, köszönöm a válaszodat, de már kérdeztem meg így hogy mi a baja, aztmondta hogy elfoglalt volt a hétvégén nagyon. Hát láttam hogy elfoglalt volt azért facebookozott szinte egész nap. Meg nem hiszem hogy olyan megerolteto lenne, ha azt írná, hogy most nem érek rá, ha egyszer látja az üzenetet, nem?:d vagy csak én vagyok ilyen maradi?
2014. máj. 12. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:

4-5 napig hanyagold.

Aztán ő fog írni ;)

Nem bírják a nők, ha leszarják őket.

2014. máj. 12. 23:41
 8/10 anonim válasza:

Legyél őszinte, próbálj vele tisztán kommunikálni, és kérdezd meg egyenesen, nem kell a terelgetés, ez általában be jön a nőknél.

Viccet félretéve, hanyagold te is egy kicsit, állítólag manapság az bejön.

2014. máj. 13. 00:19
 9/10 anonim válasza:

Egy picit hanyagold ,igen :)

Azért ha tényleg vmi baja van még utána is akk beszéld meg vele :D

2014. máj. 13. 17:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. máj. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!