Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kérdezzek róla, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdezzek róla, hogy megnyíljon és meséljen magáról?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem haladunk egyről a kettőre. nem visz el a barátaihoz, külön szórakozunk, szinte neten, telon van kapcsolatunk, egyszer már volt szex is, 2 hónap rövid randik után.

kérdeztem, hogy miért nem nyitott felém, azt mondta rá, hogy ő nyitott, én értem félre.

tőmondatokban válaszol, témát nemigen kezdeményez, ha kérdez, meg én nem válaszolok, mert olyan érdekes, hogy ha én kérdezek, nem válaszol, de ő kérdez én meg tartsak beszámolót.

érdekli, hogy pasizom e, van e valakim, mit csinálok egy nap, stb, de magáról viszont nem beszél, rövidre zárja a válaszait.

2013. jan. 3. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:

ne haragudj de nem veszed észre,hogy nem vagytok egymáshoz valoak? minek erölteted???

volt szex? hát minek,ez a baj,mindig csak a szex...az akkor kellene ,hogy legyen ha 2 ember közöttt már minden ok

2013. jan. 3. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Így van, az első válaszoló telejsen ól válaszolt. Normális esetben a szex az az állapot, amikor a egyesül a lényetek. Amikor már minden oké, lélekben már együtt vagytok és már csak a testi eggyéválás hiányzik.

Ezt nem pont így kellett volna. Lehet, hogy neki ennyi elég is volt :P

2013. jan. 3. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt kérdezd meg tőle, hogy mit akar, mit keres most (milyen párt). Ha ezt meg tudod vele válaszoltatni őszintén, akkor látod, hogy mit akar, de amúgy tényleg nem úgy néz ki, mintha ő ugyanazt akarná, mint te, vagy képes lenne rá (a kommunikációs szintjéből ítélve).
2013. jan. 3. 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:

úgy gondolom, hogy szex nélkül gondolja ezt.

egyedül erre nyílt meg, gondoltam végre haladás. ha ez sem lett volna, semmi nem lett volna. így legalább emlékem van.

2013. jan. 3. 22:42
 5/9 A kérdező kommentje:

előző komment 2-es v-nak ment

az, hogy milyen párt keres, stb már anno megbeszéltük, hogy komolyat keres, anno vibrált köztünk a levegő. de el kezdett hanyagolni.

így hogy most is hanyagol. én már nem megyek rá, hogy mit szeretne, tetszem e, stb. égő lenne. tekintve 1 -es válaszadót.

2013. jan. 3. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor az, amit mond, hogy komolyat keres és a tettei nincsenek összhangban. Akkor azt kell megtudni, miért hanyagol, ha nagyon akarod őt (mert valószínűleg csinál/csinált valamit, amit nem akar elmondani, erre utalnak a tőmondatai, és hogy nem nyílik meg. Ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor szerintem csak dobjad.
2013. jan. 3. 22:51
 7/9 A kérdező kommentje:

én azt gondoltam, hogy igen, komolyat keres, ahogy mondta anno, csak amiért nekem nem tud megnyílni, így lemondott rólam való kapcsolatról.

de arra gondoltam, tekintve, hogy még kontaktban vagyunk, ha sikerülne megnyitnom és beszélgetni vele, akkor szerintem jelölt vagyok nála, mert amúgy tetszeni tetszem.

2013. jan. 3. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd a szexről! Milyen volt neki veled, szeretne-e még és tud-e érzelmek nélkül szexelni/szeretkezni?
2013. jan. 4. 01:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha valóban meg akarod ismerni,akkor találkozz vele sokat,szex nélkül: egy idő után rájössz,hogy milyen ember.
2013. jan. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!