Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Megpróbáljam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaboniki2222 kérdése:

Mit tegyek? Megpróbáljam visszahódítani Ádámot vagy inkább szüneteltessem a kapcsolatokat?

Figyelt kérdés

2016 szeptemberéb egy gimnáziumban kezdtem a 9.osztályt, azóta eltelt fél év, ezidőalatt volt egy 2,,kapcsolatom".Az első Ádám, akivel a gokart pályán ismerkedtem meg az ott szerzett barátnőimen keresztül.Már iskolakezdéstől elkezdtünk beszélgetni....aztán szép lassan beleszerettem.Mivel az évfolyamtársam és mindketten koleszosok vagyunk sokat voltunk együtt.Aztán eltávolodtunk egymástól, de a szerelem nem múlt el.Hosszú idők szenvedése után jött Bence..Ő egy nagyon kedves fiú, sokat beszéltünk facebookoon,de aztán tőle is eltávolodtam....és végül Soma,ő egy évvel felettem jár, de minden szünetben lejött hozzám és sokat beszélgettünk...Sokáig gondolkodtam ,hogy miért vagyok Somával, t nem igazán szerettem csak ÁÁdámot akartam elfelejteni...de még mindig Ádámot szerettem és szeretem is.Végül Soma megváltozott és nem békességben, de külön váltak útjaink.Igazából végig Ádámot szerettem,de ő nem nyitott felém...eltávolodtunk....

Jelenlegi pillanatban egyedülálló vagyok, demég mindig Ádámot szeretem.Biztos forrásból tudom,hogy ő más lányt szeret...de mégis úgy néz rám, hogy belebolondulok...

Segítsetek...

2017. febr. 25. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Te most viccelsz? :D
2017. febr. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!