Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszahódítani?
A szakítás oka az volt, hogy túl nagy a távolság. 1 órás utazással tudtunk csak találkozni. Azt írta, hogy nagyon hiányzom neki, csak kínozza magát ezzel és fáj neki a dolog. Viszont találtam egy járható utat, és biztosítani tudnék minden körülmény között heti 3 találkozót.
Hiába írtam le neki ezt, nem engedd. Nagyon makacs. Szerintem fél attól, hogy idővel ha szétmegyünk még rosszabb lesz, ezért nem akarja újrakezdeni.
Mit lehet csinálni, hogy meggyőzzük és rávenni egy esetleges újrakezdésre? Tényleg nagyon nagyon makacs lány.
Már csináltam, hogy az ablaka alá rózsákból kiraktam egy szivet, megvilágítottam gyertyékkal és a közepébe egy bom-bom-t helyeztem. Mind ezt hajnali 2 óra fele.
Nagyon meghatotta a dolog, állítása szerint még sírt is, miután észre vette nem tudott aludni.
Kérlek, segítsetek!
Hány évesek vagytok?:)
Próbálkozz tovább ilyen romantikus kis "apróságokkal". De ha hetekkel később sem hat....akkor majd jön egy másik.
Apukám mindig azt mondja "Buszt, vonatot és nőt lekésni nem lehet. Egy elmegy, jön egy másik." :D
17. Mar nem jut eszembe ilyen kis aprosag, itt kifujt a tudomany. Ilyenekre is kivancsi lennek.
Na igen, de nincs meg egy ugyan olyan vonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!