Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esperanza18 kérdése:
Hogyan tudnám visszahódítani az exemet?
Figyelt kérdés
3 év után szakított velem. Aránylag nagy köztünk a korkülönbség, 10 évvel idősebb nálam. Elvetettem a sulykot és egy buliban, ahol nem foglalkozott velem, féltékennyé akartam tenni, hogy foglalkozzon velem (részegen jó ötletnek tűnt, de nyílván nem volt az). Nagyon megharagudott rám, csalódott, hiszen épp most oldottuk meg a problémáink nagy részét, végre egyenesbe jöttünk, én pedig elrontottam. Ez már csak az utolsó csepp volt a pohárban és be is látom, hogy hibáztam, mégsem hajlandó békülni, le akarja zárni, azt mondja hogy tönkretesszük egymást, de én tudom, hogy nem így van, ez csak egy nagy hiba volt és minden kapcsolatban vannak nehézségek. Hogy tudnám meggyőzni arról, hogy megváltozok? Mindig azt mondja, hogy a tettek beszélnek, nem a szavak... Szeretném valamivel meggyőzni, hogy nem fogok inni, nem fogom féltékennyé tenni és hogy senki más nincs az életemben rajta kívül.2015. jún. 22. 08:56
1/8 anonim válasza:
Tippre azt mondanám, hogy sehogy, az ilyesmit én sem tolerálom, nem akarnék együtt lenni olyasvalakivel, aki manipulálni akar.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hatalmas hiba volt, azt is, hogy a részegség nem mentség... De bármit megtennék azért, hogy jóvá tegyem, soha senki más nem érdekelt rajta kívül. Gyűlölöm magam azért, amit tettem és ha tudnám, hogyan bizonyítsam neki, hogy én tényleg szeretem őt és hogy tudok változni, megtenném.. de nem tudom, mit tehetnék.
2015. jún. 22. 09:28
3/8 anonim válasza:
Ezt elqrtad!
Amúgy nekem is volt fiatal bnőm,egy idő után minden fiatal pit.sábol kijön hogy Ő mekkora sztár,bárkit megkaphat,a pasid jól teszi hogy nem békül,pontozz le nem nagyon zavar!
4/8 anonim válasza:
Nem is az a baj hogy hibáztál,hanem az,hogy ezzel sajnos bebizonyítottad hogy elég gyerekes még a viselkedésed,mert egy érettebb nő nem tesz ilyet.És inkább ez miatt akarja végleg befejezni,nem hiszem hogy tudod befolyásolni.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy mekkora hülyeség volt. Felajánlottam neki, hogy elmegyek pszichológushoz, hogy segítsen leküzdeni a problémákat, amiket magamnak generálok. Talán, ha látja a változást...
2015. jún. 22. 10:31
6/8 anonim válasza:
ÉNÉNÉN... mint egy rossz kislány, DE NEKEM AZ A JÁTÉK KELL! Az illető nem boldog veled, megbántottad, csalódott benned, szarsz rá, a lényeg hogy minden úgy legyen, ahogy neked jó. Ez nem épp érett gondolkodás, szóval kezdetnek akadj le róla és ne zaklasd ezzel a marhasággal, hogy te majd most egy pillanat alatt megkomolyodsz. Ez is olyan gyerekes gondolat amúgy... majd az évek megformálják a gondolkodásodat és viselkedésedet, nincs olyan, hogy elmész egy pszichológushoz, aki "megérlel".
7/8 anonim válasza:
ha tudod hogy nem mentség akkor ne takarózz vele fogadd el hogy ez van én se békülnék és legközelebb ne menj elkúrtad partyba
8/8 anonim válasza:
vannak dolgok amik nem megbocsájthatók szerintem ha valakit szeretek nem akarok neki rosszat ha be vagyok baszva akkor se én ha nagyon be vagyok baszva akkor is tudok gondolkodni ha akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!