Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez exemet akarom visszahódítani! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hete szakítottam a párommal. Azóta teljesen felfordult az életem, nagyon hiányzik.Mondtam neki, hogy folytassuk erre ő időt kért. Közben én ismerkedtem (beszélgettem fiúkkal)Azóta már kétszer is találkoztunk első alkalommal láttam hogy hajlik a békülésre és kaptam tőle egy pólót is. Elmeséltem neki, hogy több fiú is megkörnyékezett és erre ő nagyon berágott. A második alkalommal kapott tőlem egy cd-t. Azóta folyamatosan előtört bennem a magány és hiánya. Kérdeztem, hogy hogy látja dolgot öszzejövünk e még vagy már nem. Erre azt mondta, hogy nem tudja.. 3évig voltunk együtt. Mit tegyek? Vissza jön még hozzám? Vagy visszafogad? Segítsetek. 19/L2009. aug. 31. 21:31
1/3 anonim válasza:
Ne akard görcsösen visszahódítani. Inkább tedd féltékennyé.
Menj el más pasikkal mindenfelé, (de ne tégy semmi komolyat, ne szédítsd őket!) és beszélj Neki erről. Még csak véletlenül se említsd, hogy újra össze akarsz jönni Vele, sőt köszönd meg neki, hogy lehetőséget adott a továbblépésre. A lábaid előtt fog heverni. És ha újra összejöttök, éreztesd Vele, hogy Ő akar visszajönni, nem Te kuncsorogtad vissza magad, egész más lesz úgy.
2/3 A kérdező kommentje:
Már említettem, hogy más fiúkkal is találkozgatok és ezt mondtam is neki meg azt is hogy nekem jó így, hogy ennyi fiú megkörnyékezett hírtelen. Erre azt mondta, hogy neki is jó így. Amikor megkérdezem, hogy szerete még akkor nem válaszol azt mondja, hogy ez teljesen mindegy. Attól félek, hogy ha meglát több fiúval akkor még jobban elkerül és késöbb azt fogja gondolni, hogy nem találtam magamnak senkit ezért akarom őt visszakapni. Mit tegyek?
2009. szept. 1. 13:21
3/3 anonim válasza:
:-) Ezeket a kérdéseket NE vele beszéld meg. Ne kérdezgesd, hogy szeret-e, egyáltalán NE kommunikálj Vele, max igen-nem válaszokat adj, ha ő keres. Ne lássa rajtad, hogy tapadsz Rá. Ha meg nem keres majd, akkor meg fogadd el, hogy nem kellesz Neki tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!