Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy letöröltem az exemet? Most érzem igazán, hogy végleg elszakadtam tőle.
Az exbarátom 4 hónapja szakított velem, mondván nem érez olyat. Azóta tartottuk a kapcsolatot hol így, hol úgy. Kb három hete többet beszéltünk, bár én sosem kezdeményeztem a beszélgetést,mindig ő keresett.
Bevallom, még mindig nem vagyok teljesen túl rajta, picit érzek még iránta valamit, de mint emberben sokat csalódtam benne, rájöttem milyen igazából.
Tett valamit, ami nekem kissé rosszul esett, ezért tegnap letöröltem facebookról, mert úgy éreztem, hogy nem is érdeklem igazán, elvan magával és így minek legyen ott az ismerőseim között, minek lássam mit csinál.
Viszont kicsit rossz érzésem van emiatt. Tudom, hogy ez valószínűleg jó lesz és megerősíti a túllépést. Viszont én szerettem őt és érdekelt volna,hogy hogy van, de fordítva ez nem volt így.
Jól döntöttem, ez segíteni fog végleg kihevernem ezt az egészet?
hát ez tényleg kemény volt.biztos benne lesz a híradóban is h letörölted.durva.
az ha már le se tojod a fejét ha meglátod az utcán jelenti azt h kiszerettél belőle,addig meg fészbukk ide-oda tökmind1(jövő héten majd újra bejelölöd úgyis).
jól tetted!
Sokaknak elég nehéz meghozni egy ilyen döntést, de ahogy leírtad az érvelésed, elég határozott és korrekt volt ez a döntés. Gratula!
Köszönöm az eddigi építő válaszokat!
Én próbáltam, vele tartani egy intelligens szintű kapcsolatot. Nem mutattam ki, hogy mennyire fáj, néha érdeklődtem felőle...De mikor látom, hogy egyfelől engem dobott, másfelől, hogy ezután igazán nem érdeklem...Emiatt döntöttem, hogy így könnyebb lesz számomra a végleges túllépés, ha nem látom mit csinál és nem szembesülök vele, hogy annyit sem kérdez meg, hogy hogy vagyok, csak butaságokat linkelget.
Úgy vagyok vele, hogyha esetleg valóban érdekli, hogy élek- vagy halok, akkor megtalálja a módját, hogy megkérdezze.
Ha te ettől jobban érzed magad akkor....de szerintem értelme nem sok volt, oké, h face-ről törölted d ettől még nem fognak hamarabb változni az érzéseid.
Én ezt egy kicsit gyerekesnek érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!