Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröltem msn-ről és még ő van felháborodva. Jól cselekedtem?
Figyelt kérdés
Az exemet letöröltem msn-ről és a barátnője msn-ről írt rám nagy felháborodva... Pedig megalázott többször és szórakozott velem. Sose szerette úgy seski ahogy én ezt ő is tudja, de már nem bírtam tovább és meg kellett tennem, h letörlöm, h hagyjon békén. Sajnálom pedig még mindig érzek iránta valamit, de így már nem ment... :(2009. júl. 25. 21:18
1/9 anonim válasza:
szerintem jól cselekedtél annak ellenére hogy érzel valamit iránta,de a megalázás nem egy szép dolog-.
2/9 anonim válasza:
nagyon helyesen tetted, ő pedig egy önző szemét amiért elvárja hogy jópofizz meg kapcsolatban maradj vele annak ellenére ahogy bánt veled, ezt mondd is meg neki érvelésképpen, ha továbbra sem hagy békén.
3/9 anonim válasza:
előtte szoltál neki hogy hagya abba mert ha igen akkor ok nélkül van felháborodva
4/9 anonim válasza:
Pontosan tudod a választ.Te mondtad,hogy meg kellett tenned,vagyis nem érzem,hogy megbántad volna.Ha pedig úgy érzed,hogy jól tetted,akkor tök mindegy,hogy ki mit mond!A felejtés egyik legjobb,de legdrasztikusabb módszere,hogy a közvetlen környezetből legjobban el kell távolítani,hogy ne legyen a mindennapok része már,de szerintem ez annak is kegyetlenül fáj,aki megteszi.
5/9 anonim válasza:
Jól cselekedtél. Kapcsolatod nincs már vele, ebből a szerelemből nem lett barátság. Véget kellett vetned életed azon szakaszának, amelynek része volt, eldobtad a múltadat, hogy új életet kezdj. És ha barátnője is van, akkor ez miért érdekli egyáltalán? Nem is értem, ne foglalkozz vele.
6/9 anonim válasza:
jól tetted, inkább telegyél felháborodva h ő ezen felháborodott, ugyanis szíved joga azt letörölni, akit akarsz, ésmivel szakítottatok, ő megalázott téged, így te nemkívánod tartani vele a kapcsolatot. ezt megis mondhatod neki.
7/9 anonim válasza:
Szerintem a választ csak saját magadtól kaphatod meg:) Biztos,hogy csak ő hibázott?!(Ezt gondold át)
8/9 A kérdező kommentje:
hát nekem ő volt a mindenem mindent megtettem érte ezt ő is tudja...
2009. júl. 26. 00:01
9/9 anonim válasza:
Ez a történet mintha már velem is megtörtént volna kisebb nagyobb változtatásokkal,akár az enyém is lehetne:)
Ha úgy érzed jogos volt akkor jól cselekedtél,de ha elbizonytalanodtál akkor még mindig vannak megválaszolatlan kérdések,amire nem "tőlünk" fogod megkapni a választ.
...L..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!