Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszahódítani egy fiút?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de sajnos nem ismerjük egymást, így csak "testbeszédből" (rengeteg szemezés, mosoly stb.) vontam le azt, hogy én is esetleg tetszem neki.
De az utóbbi időkben viszont már nem csinálja, majdhogynem kerül engem, és ez nekem annyira rosszul esik, én tényleg komolyan gondolom a dolgot, és szeretnék tőle valamit.
Megfordult a fejemben hogy biztos már nem tetszek neki, de akkor hogyan hódíthatnám vissza? :(
Vagy akkor másképp kérdezem, mit csináljak ebben a helyzetben? Akarhat még tőlem valamit? :(
Már március óta csináljuk ezt (és még mindig nem volt semmi..), szóval nem hirtelen fellángolásról van szó.
Ha akarsz tőle valamit menj oda hozzá és beszélges vele ne csak szemezzetek :D
17F
Nyilvánvalóan nem érdekled annyira, hiszen akkor már kezdeményezett volna. Persze lehet, hogy csak nagyon gyáva természet.
Bárhogy is van, nem tehetsz mást, mint hogy te kezdeményezel, ha szeretnél valamit, mert a fiú teljesen passzívnak tűnik.
Rosszul esik neked, érthető.
A fiú nem akarja, hogy látsd, hogy szeméből halványul a fény, mert amikor az ördög egy angyal szemébe néz, elveszti minden hitét.
Írj vagy szóban közöld vele, jelen helyzetben nem tehetsz mást.
Valami ilyesmit.
Jelentek neked valamit? Tudom min mész keresztül, segíthetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!