Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy barátnőt NEM egy rib, , , , őt. Milyen helyeken a legkönnyebb?
A kapcsolatod 50 %-ban rajtad múlik....
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de túlságosan tutyimutyinak tűnsz, hogy érvényesülj...
Legyél egy kicsit tökösebb. A jó lányok a rossz fiúkhoz, a rossz lányok a jó fiúkhoz vonzódnak.
Olvass önismereti könyveket... ( Mérgező szégyen gyógyítása, vissza önmagunkhoz, nyitott szemmel szeretni, könnyek útja stb ) rengeteget segítenek a személyiséged helyes fejlődésében. Ezt komolyan mondom. 2 évvel ezelőtt nem tudtam ki vagyok, hová tartok, mit akarok. Aztán jöttek a könyvek, és minden világos lett. Ha nevén tudod nevezni a problémáidat, nincs hatalmuk többé feletted :)
Nem mellesleg a legrosszabb korban vagy az " örökké " kapcsolatok intervallumában. esetlen úgy 5-6 év múlva találhatsz olyan lányt aki már " élt eleget ".
Sajnos a tini kor legkevésbé sem ( vagy nagyon kis százalékban ) szól a komoly kapcsolatokról.
Fel a fejjel, kitartást. :)
Az előző vagyok. Nem megoldás a meditáció... Én konkrétan olyan hiperaktív vagyok, hogy 1 percre nem tudok megülni, nemhogy meditálni. Szerintem nem jó könyveket olvasol.
Amikor elolvastam a Mérgező szégyen gyógyítását, csak a problémákra figyeltem. A megoldást el sem olvastam. Őszintén megmondom, kacarásztam rajta, hogy meditációval megoldható egy ilyen mély probléma. Viszont Jorge Bucay rávilágított, hogy a problémáknak csak akkor van feletted hatalmuk ameddig meg nem nevezed őket. Figyelni fogsz rájuk. Tehát ennek köze sincs a harmadik szemhez. Ez tudatos gyógyulás. Tehát ne a " megoldást " közelítsd meg, hanem a problémát.
Sokan nem tudják kifejezni a szerelmüket. Volt egy párom, aki a legkisebb problémánál szakítani akart. Annyira félt, hogy még egyszer megbántják, hogy folyamatosan a könnyebb utat akarta választani. Gyakran kiabált velem, és egyszer meg is ütött. Szeretett, de a félelem sokkal erősebb volt mint a szerelem. Utána még hónapokig hívogatott, nem tudott elszakadni, de azzal, hogy megütött, bennem minden megszakadt amit szerelemnek, szeretetnek, tiszteletnek, bizalomnak hívnak.
Tehát, egyszerűbben: Nem mindenki tudja értékelni ami benned van. Ha értékeli sem tudja úgy kimutatni, hogy te úgy érezd jó vagy neki. Mindenkinek van szörny az ágya alatt, olyan, hogy tökéletes pedig nincs.
5 szeretet nyelv van, nyilván azzal tudsz kijönni, akinek azonos szeretet nyelv fontos mint neked. Aki másik szeretet nyelvet beszél, annak akkor sem leszel értékes ha a csillagokat lehozod neki a saját kis szeretet nyelveden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!