Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretnék egy barátnőt NEM...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátnőt NEM egy rib, , , , őt. Milyen helyeken a legkönnyebb?

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatból jöttem ki nem rég. A baratnomet nagyon szerettem... És talán ő is engem legalább is azt mondta... Bár nagyon flegma volt velem és lelkileg szinte tönkre is tett mikor én minden megtettem érte de tényleg mindent... Szeretnék szeretni. Szeretnék valakit akivel esténként osszebujhatok és simogathatom mint egy cicát és amit kér azt megtenni neki ha szükség van rohanok érte . És persze elviseli ha valaki az ágyban szörnyű vagy valahogy segít xd. És nincsen nagy szexuális étvágyam ugyan is az előző barátnőm lelkileg meg ebből a szempontból is tönkre tett mivel az utolsó alkalmakkor nagyon rossz volt a sex lelkileg és rendesen félek is ettől. Úgy hogy nem mondanám magamat olyannak aki csak erre bukik. Mindenezert persze azért cserébe hogy ő ne csaljon meg. Legyen az enyém és ő is mindent megtegyen egy orokeert. Ne csak én. Szóval ilyen lányokat hol lehet leginkább találni? Társ keresőn? Könyvtárban? Kepfesto tanulási lehetőségek el.
2017. febr. 17. 02:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Eléggé aszexuálisnak jössz le. Keress egy ilyen lányt. Van ilyen hogy valaki egyáltalán nem kívánja a szexet, és inkább az összebújásra vágyik. Keress egy aszexuális lányt.
2017. febr. 17. 03:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális, hogy " tönkre tette a szexualitásodat "... Ezt helyre kell hozni.

Hány éves vagy?

2017. febr. 17. 07:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem biztosan jobb lesz majd a szex is, ha egy normálisabb lánnyal kerülsz össze. Olyat keress, aki nem flegma, nagyszájú, hanem inkább szerényebb. Az ilyenek kedvesebbek és megértőbbek szoktak lenni.

Na meg persze egy bizonyos fokú intelligencia is kell hozzá, hogy az ember normálisan meg tudjon beszélni szexuális kérdéséket. Szóval nem egy buta csajt keress.

2017. febr. 17. 09:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lányra vágyom, bár ugye nekem aszexuális kell, mert én az is vagyok. Ilyen lányokat meg fogalmam nincs, hogy hol lehet lelni. Úgyhogy én maradok egyedül.:|
2017. febr. 17. 13:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát még csak 17
2017. febr. 17. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok csak nagy sansszal nem járnak sehová... Én sem tettem. Elegem volt abból, hogy a pasik 90 %-a csak a szexre megy. Szórakozó helyen berúgott archuszárok jobb esetben csak szavakkal, rosszabban már tettekkel is zaklatnak. Randik: 10 randiból 9-nél a keresztkérdések után kibukik, hogy a srác nem akar semmi komolyat, csak kefélni... Iszonyat idegőrlő. És a lányok nagy %-a ki sem tudja ezt szűrni.

Én a munkahelyemen ismertem meg a páromat. Iszonyat nagy szerencsém volt, hogy besétált kávézni :)

Nem mellesleg én is nagyszájú vagyok, és ettől nem török szíveket, és a párom nem mondja, hogy soha többé nem akar szexelni....

Szóval kikérem a nagyszájú lányok nevében. Ez az érzelmi intelligencia szinten múlik. ( Ami egyébként tanulható kedves hölgyek - urak )

2017. febr. 17. 15:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Nah és akkor az internet ha nem mentek sehova? Vagy ha egy iskolához oda megyek és mint egy pedofil pedofil tulajdonságok nélkül várok és ha jön egy lány aki nem néz ki rib....nak megpróbálom leszorítani? Vagy az gáz? Nagyon akarok szeretni most úgy érzem magam mint egy szeretet hiányos valahogy nagyon kell valaki. Szóval ezek nagyon ház ötletek?
2017. febr. 17. 16:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi ez,.hogy flegma, nagyképűeket ne keressen?

Vannak olyanok akik csak szerénynek mutatják magukat, és mégis flegmák a többi egyszerű, tömeg, személyiségtelen emberekkel.

Attól, hogy valaki, visszahúzódó, de kiáll magáért és flegma, lehet , hogy jó vele, ne beszélj így általánosságban ez nagyon felcsesz.

L

2017. febr. 17. 16:16
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát azért szerintem akik tényleg szeretnenek ha én is őket akkor ennél jobb dolgom lenne!

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

2017. febr. 17. 16:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Vagy ennél... Én nagyon szerettem és mindig nagyon akarok szeretni csak már biztos hogy ne őt valakivel akarok kiépíteni egy jó kapcsolatot ami örökké tart és nyugodtan biztos lehetek hogy nem csal meg és nem járat le főleg ha nem csinálok semmit

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

2017. febr. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!