Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy barátnőt NEM egy rib, , , , őt. Milyen helyeken a legkönnyebb?
Szerintem nem normális, hogy " tönkre tette a szexualitásodat "... Ezt helyre kell hozni.
Hány éves vagy?
Szerintem biztosan jobb lesz majd a szex is, ha egy normálisabb lánnyal kerülsz össze. Olyat keress, aki nem flegma, nagyszájú, hanem inkább szerényebb. Az ilyenek kedvesebbek és megértőbbek szoktak lenni.
Na meg persze egy bizonyos fokú intelligencia is kell hozzá, hogy az ember normálisan meg tudjon beszélni szexuális kérdéséket. Szóval nem egy buta csajt keress.
Vannak ilyen lányok csak nagy sansszal nem járnak sehová... Én sem tettem. Elegem volt abból, hogy a pasik 90 %-a csak a szexre megy. Szórakozó helyen berúgott archuszárok jobb esetben csak szavakkal, rosszabban már tettekkel is zaklatnak. Randik: 10 randiból 9-nél a keresztkérdések után kibukik, hogy a srác nem akar semmi komolyat, csak kefélni... Iszonyat idegőrlő. És a lányok nagy %-a ki sem tudja ezt szűrni.
Én a munkahelyemen ismertem meg a páromat. Iszonyat nagy szerencsém volt, hogy besétált kávézni :)
Nem mellesleg én is nagyszájú vagyok, és ettől nem török szíveket, és a párom nem mondja, hogy soha többé nem akar szexelni....
Szóval kikérem a nagyszájú lányok nevében. Ez az érzelmi intelligencia szinten múlik. ( Ami egyébként tanulható kedves hölgyek - urak )
Mi ez,.hogy flegma, nagyképűeket ne keressen?
Vannak olyanok akik csak szerénynek mutatják magukat, és mégis flegmák a többi egyszerű, tömeg, személyiségtelen emberekkel.
Attól, hogy valaki, visszahúzódó, de kiáll magáért és flegma, lehet , hogy jó vele, ne beszélj így általánosságban ez nagyon felcsesz.
L
Hát azért szerintem akik tényleg szeretnenek ha én is őket akkor ennél jobb dolgom lenne!
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Vagy ennél... Én nagyon szerettem és mindig nagyon akarok szeretni csak már biztos hogy ne őt valakivel akarok kiépíteni egy jó kapcsolatot ami örökké tart és nyugodtan biztos lehetek hogy nem csal meg és nem járat le főleg ha nem csinálok semmit
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!