Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Figyeljetek...Az iskolában most volt a farsang 02.11.-én.. Az egyik tanáromnak terveztem hogy viszek egy üveg pálinkát, mert nagyon aranyos És szimpatikus, kedves... Előtte már beszélgettünk egy ideje aztán jöttek az ilyen perverz dolgokról a téma stb, én élveztem igazából mert nagyon Dilis tanár És nagyon megkedveltem... Aznap 11.-én este 6-kor elkértem apától a kocsikulcsot, hogy kihívjam a tanárt a kocsihoz, ott akartam oda adni neki az ajándékot, de előtte felbontottunk egy pezsgőt És ittunk... Amikor oda adtam neki az ajit csókolóztunk, nem tudom hogy lett Így De megtörtént És utána a kocsiba lefeküdtem vele..

Nem volt sok időnk És nem tartott sokáig, 20 évvel idősebb nálam, nagyon gáznak tartom amit tettem, hétfőn egyből elmentem a Pszichológushoz tanácsot kérni, És azt mondta Tényleg Rossz ötlet volt De ami megtörtént az megtörtént, el kell lassan felejteni, És nem foglalkozni vele, ha Szerencsém Van a tanár titokba tartja, És nem leszek kellemetlen helyzetbe..próbált nyugtatni a Pszichológus de úristen nagyon megbántam nem ilyen korban akartam elveszíteni És nem is egy tanárral...És a legrosszabb hogy nézhetem még egy fél évig a tanár pofáját... Ő nem tudja hogy ennyire megbántam, de azóta nem beszéltem vele, suliba próbálom kerülni, de Ő tanít, És Így elég nehéz, mindig mosolyog mint ha misem történ volna... Ez ellen tudom nem lehet Semmit tenni, de mégis, mit tudok kitalálni amitől Jobb kedvem lesz És nem sírok egész este?

2017. febr. 16. 18:26
 1/3 A kérdező kommentje:
14/L Ez lemaradt
2017. febr. 16. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak poénból írtad ki.... basszus, fogtam a fejem, hogy ilyen hülyék léteznek....
2017. febr. 16. 18:32
 3/3 anonim válasza:
Szia!Én nem ítélek el.Még nagyon fiatal vagy.Lehet,hogy a szüleid még fel sem világosítottak ezekről,de ez BŰNCSELEKMÉNY.A tanárod egy pedofil.Ez nem vicces dolog,komoly következményei lehetnek az ügynek.Lehet hogy még egyszer akarja majd a dolgot és te majd nem akarod,és ha ezt megmerte tenni,lehet hogy megerőszakol.Bármilyen gáznak is tartod,mond el a szüleidnek.Mert ez csak rosszabb lesz.
2017. febr. 20. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!